Ischiasproblemer

Jeg har rigtig mange klienter der kommer med ischiasproblemer, og det har jeg god erfaring med, at afhjælpe.

HVILKE SYMPTOMER KAN ISCHIASPROBLEMER GIVE?

Ischiasproblemer kan vise sig på flere forskellige måder bl.a. som:

  • Smerter i lænden
  • Smerter i balden
  • Strålende smerter ned i benet – evt. til foden
  • Uro/snurren i benet – evt. til foden
  • Følelsesforstyrrelser i benet – evt. til foden

Ischiasnerven er den største bennerve, der udspringer fra de nederste lændehvirvler og korsben. Nerven samler sig dybt inde i balden. En afklemt ischiasnerve, kan være meget smerterfuldt. Nogle mærker konstante smerter, og andre blot ind imellem.

HVORDAN OPSTÅR ISCHIASPROBLEMER?

Der kan være mange årsager til, at man får problemer med ischiasnerven. Nerven kan f.eks. blive afklemt, hvis lænden er låst eller hvis man har en spændt piriformismuskel. Piriformis er en bækkenmuskel, der ofte bliver ”irriteret” ved siddende stilling. Eksempelvis i en bil, hvor hoften er bøjet, og benene forholdsvist strakt. Skævhed i bækkenet, diskusprolaps eller slidgigt kan også være nogle af årsagerne til ischiasproblemer.

HVAD KAN JEG SÅ GØRE VED ISCHIASPROBLEMER?

Hvis du har symptomer på en fastklemt ischiasnerve, vil jeg anbefale behandling med Kropsterapi. Jeg vil med pulsering, akupressurtryk og stræk arbejde på at give plads til nerven. Dertil bruger jeg Nerverefleksologi, hvor jeg kan stimulere nerven direkte. Jeg arbejder med nerverefleksologi på fødderne. Der kan jeg også få fat i piriformis, hvis den er i spil. Jeg giver som regel også en enkelt øvelse eller to, der kan laves derhjemme, når man har smerter/uro.

Det er meget forskelligt hvor mange behandlinger der skal til for, at løse problemet. Det afhænger ofte af hvor længe du har gået med symptomerne. Men allerede efter første behandling vil du mærke en ændring. Som regel skal der 3-4 behandlinger til.

KROP OG PSYKE

Årsagen til at problemerne opstår, kan hænge sammen med psyken. Vi kender jo alle sammen talemåden ”klem balderne sammen”. Måske har du situationer hver dag, hvor du skal tage dig sammen, og klemmer balderne sammen. Måske presser du dig selv for meget, eller har for høje krav til dig selv.

Lændeproblemer kan generelt handle om usikkerhed, angst for at blive svigtet eller bekymringer om økonomien.

KONTAKT

Er du i tvivl om, at jeg kan gøre noget for dig, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 7170 7959 eller på mail – norling@rest-room.dk

Du kan også bestille tid til behandling på online – https://norling.onlinebooq.dk

 

 

Læs mere

Når kroppen siger fra

Hvad sker der når kroppen siger fra? Det jeg hjælper en masse mennesker med dagligt, kan også ske for sådan en som mig.

HOLD I NAKKEN

En lørdag med gravearbejde i haven, og en nat hvor jeg nok har ligget lidt forkert, forårsagede en låsning af min nakke. Men kan sådan et genstridigt hold i nakken, der gjorde mig uarbejdsdygtig ”kun” kunne dreje sig om havearbejde osv., eller lå der mon mere bag?

Jeg besøgte selvfølgelig en af mine dygtige kropsterapeut-kollegaer, og under behandlingen blev det klart, at der lå lidt mere bag.

Selvfølgelig har havearbejdet og søvnstillingen været medårsag. Man kan måske sige, at det var dråben der fik bægret til at flyde over. Vores kroppe taler mere end vi umiddelbart tror.

Så næste gang du bliver ”lagt ned” pga det ene eller andet symptom, så prøv lige at reflektere over hvad der sker i dit liv på det pågældende tidspunkt. Rigtig ofte spiller psyken også med.

BEHANDLING OG SAMMENHÆNGE

Efter kropsterapibehandlingen var jeg ikke helt låst i nakken længere. Kombinationen af blid massage, pulsering, akupressurtryk, lidt zoneterapi og nerverefleksologi samt en snak om hvad der fylder i livet pt., gjorde underværker.

Jeg kan stadig blive helt høj, når jeg på egen krop oplever hvad kropsterapi kan. Det at se krop og sind som en helhed, kan bare noget. Dertil kommer der selvfølgelig viden om, hvordan kroppen hænger sammen på kryds og tværs.

Ved f.eks. nakkesmerter er vores Vagus-nerve ofte på spil. Vagus-nerven er den 10. hjernenerve, der har kontakt til de fleste af vores indre organer. Heriblandt mave, tarme osv. Dvs. at nakkesmerter kan give dårlig fordøjelse, eller omvendt, dårlig fordøjelse kan give symptomer i nakken.

TAG ANSVAR FOR HVAD DER LIGGER DIG NED

Alt i alt, så er det værd at være opmærksom på, at der ofte er flere årsager til at kroppen siger fra. Om det så er et hold i nakken eller ryggen, stress, en streng lungebetændelse eller hvad det nu kan være der ligger os ned. Jo før vi bliver opmærksomme på den bagvedliggende årsag, jo før mærker vi bedring, og vi kan også forebygge, at symptomerne vender tilbage.

Er du nysgerrig efter hvad Kropsterapi kan gøre for dig – evt. i kombination med andre behandlingsformer, så kontakt mig på tlf. 71 70 79 59, e-mail norling@rest-room.dk eller book tid på https://norling.onlinebooq.dk.

Læs mere

Effektiv behandling af pollenallergi/høfeber

SYMPTOMER PÅ POLLENALLERGI/HØFEBER

Foråret er kommet og pollensæsonen er i gang. Rigtig mange danskere lider af pollenallergi/høfeber. Er du en af dem? Kender du til symptomer som løbende, røde eller irriterede øjne, løbende næse, nys og kløe? Eller måske har du hoste, problemer med vejrtrækningen, føler dig træt og uoplagt? Symptomerne kan være mange, og kan opleves forskelligt fra person til person.

HVORNÅR STARTER SÆSONEN

Allerede fra februar til maj måned starter pollensæsonen med Hassel, El og Elm. I april og maj er den intense sæson med Birk i gang. Mange birke-allergikere reagerer i øvrigt også på Hassel, El og Elm. Fra maj til august måned starter den noget længere sæson med græspollen. Bynke og Bynkeambrosie afgiver også pollen i en lidt længere periode fra juli til oktober.

BEHANDLING

Zoneterapi er en effektiv behandling mod pollenallergi/høfeber. I mange tilfælde kan man helt fjerne allergisymptomerne, og i nogle tilfælde kan man reducere symptomerne betragteligt. Man skal regne med 3-5 behandlinger. Det er bedst, at starte op med at forebygge allerede inden pollen-sæsonen starter.Jeg kombinerer ofte Zoneterapi og Øre-akupunktur i behandlingen mod pollenallergi/høfeber.

ZONETERAPI OG ØRE-AKUPUNKTUR

Zoneterapi er tryk og massage under og ovenpå fødderne. Alle vores organer, knogler, nerver og lymfer er repræsenteret på fødderne. Ved tryk på de forskellige zoner, kan man opløse eventuelle blokering og dysfunktioner, og få kroppen på rette kurs igen.

Zoneterapi er en behagelig behandlingsform, hvor man også får frigivet stoffet endorfin, som giver en følelse af at være afslappet og velbehag.

Øre-akupunktur er behandling med små sterile nåle, der bliver sat på øret. Ligesom på fødderne, er der punkter på ørerne, der repræsenterer hele kroppen.

Hvis ikke man er så glad for nåle, så har jeg nogle små magnetkugler der sidder på et lille plaster, som man kan sætte på øret i stedet for nåle. Disse er også rigtig gode til børn.

Ofte sætter jeg magnetkugler efter endt behandling. Disse kan sidde på øret i op til en uge, så behandlingen fortsætter, når du går fra klinikken.

BOOKING OG PRISER

Der kan bookes tid online på https://norling.onlinebooq.dkog du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller sende en mail. Du kan læse mere på http://rest-room.dk.

1 x Zoneterapi koster kr. 450,- (børn kr. 275,-) – 5 x Zoneterapi koster kr. 2.000,-.

Øre-akupunktur er gratis i forbindelse med anden behandling.

Jeg glæder mig til, at byde dig velkommen på klinikken i Kastrup eller på Frederiksberg.

Læs mere

En unik behandling!

HVAD ER DET JEG KAN?

Jeg bliver af og til spurgt ”hvad er det du kan”? Ja, hvad er det jeg kan? Jeg kan give en dybdegående massage med brug af en masse forskellige teknikker. Jeg bruger f.eks. nogle akupressurtryk, pulserer kroppen, laver lidt stræk osv. Jeg kan også give Zoneterapi, hvor jeg blidt trykker og masserer nogle punkter og zoner under fødderne.

Som et supplement til Krops- og Zoneterapi, arbejder jeg med nerverne via Nerverefleksiologi, som er lidt fastere og vedvarende tryk under og ovenpå fødderne. Ligesom jeg også bruger lidt Øre-akupunktur, som er nåle der bliver sat på ørerne under en behandling, eller små magnetkugler der bliver sat på ørerne med et lille plaster, efter endt behandling.

HVAD KAN JEG MERE?

Jeg kan kombinere Kropsterapi (massage) og Zoneterapi, så der aldrig er to behandlinger hos mig der er ens. Jeg tilrettelægger behandlingen til den enkelte klient, og vurderer i hver behandling, hvad der er den bedste løsning for klienten. Vi er alle forskellige, og har derfor også forskellige behov.

Jeg gør meget ud af, at have tid til mine klienter, være nærværende, og lytte til hvad de har brug for. Nogle har mere brug for samtale, som også er en del af behandlingen. Ret hurtigt har jeg en ide om, hvor vi skal starte, og løbende vurderer jeg, hvad der skal til for at det bliver den bedste behandling for lige netop den der ligger på briksen. Arbejdet med kroppen går i det store hele ud på, at klienten bliver bevidst om sine mønstre, og bliver guidet i hvad de selv kan gøre. Jeg oplever rigtig mange klienter, der får en ”aha”-oplevelse, når de er her.

Nogle gange, er det ganske få ting man selv kan ændre, for at få det meget bedre, og andre gange skal der lidt mere arbejde til.

Kombinationen af flere forskellige metoder og nærvær, er lige nøjagtig det, der gør det til en UNIK BEHANDLING, der er skræddersyet til den enkelte.

HVAD KAN BEHANDLINGEN ELLERS?

Behandlingen vil både være afslappende, beroligende og lindrende, og desuden med til at skabe fornyet energi og velvære i dagligdagen.

En behandling mindsker smerter og gener, styrker musklernes bevægelighed og bidrager til en øget udskillelse af affaldsstoffer. Det gælder både kroppens fysiske smerter og psykiske udfordringer, men også fordøjelsesproblemer, hovedpine, allergi, uro i arme eller ben osv.

I virkeligheden er behandlingen blot et skub til kroppen, så den selv finder tilbage på rette spor.

Vil du prøve en behandling, så kan der bookes tid på https://norling.onlinebooq.dk, og du er selvfølgelig også velkommen til, at kontakte mig, og høre hvad jeg kan gøre for dig.

Læs mere

PCO/S – Overvægt – Sukkertrang – Insulinresistens – Kost og mere om mig

PCO/S

PCO/S er en hormonel ubalance der rammer hver 5. kvinde. Ubalancen
kan bl.a. have indflydelse på fertiliteten, menstrautionsproblemer og
uren hud. Mange kvinder med PCO er overvægtige (specielt fedt på
maven), har sukkertrang og er insulinresistente.

Hvad er insulinresistens?

Insulinresistens kan ramme alle, også selvom man ikke har PCO/S. Det
er stadiet før diabetes 2. Insulin er et hormon der dannes i vores
bugspytkirtel, som sørger for at gøre kroppen i stand til at lagre
sukker i vores væv, der kan omdannes til energi. Vi har nogle små
insulinreceptorer, hvis opgave er at transportere glukose (sukker) ind
i vores celler og væv. Disse kan blive svækket, bl.a. ved forkert
kost.

Kost

Kosten er en vigtig faktor for vores velbefindende. Det er benzin på
vores kroppe, og vi kører bedst på den “rigtige” benzin.
Forestil dig kroppens indre som tandhjul, der skal arbejde sammen.
Fylder vi ikke olie på jævnligt, bliver tandhjulene rustne og får
svært ved at køre rundt, og gøre deres job. Hvis dette sker for
vores insulinreceptorer, er det vi kan blive overvægtige, få
sukkertrang og i øvrigt få hormonelle ubalancer i vores system.
Det er derfor vigtig at fylde olie på dagligt. En spiseskefuld god
koldpresset olivenolie ved hvert måltid gør underværker. Hertil er
det vigtigt at tilføre andre gode fedtstoffer, som mandler, nødder,
kerner og f.eks. avokado. Raffineret sukker, hvidt brød, hvid pasta
og ris skal ud af kosten. Vælg i stedet de grove typer og ingen
sukker. Den optimale kost for insulinresistens, bør faktisk være at
man får 33% protein (f.eks. kød, fisk, æg, nogle mejeriprodukter),
33% kulhydrat (f.eks. grøntsager, fuldkornsprodukter, frugt), 33%
fedt (f.eks. mandler, nødder, kerner, avokado) hver dag. Så hvis du
vil have det bedre i kroppen, mindske sukkertrangen og tabe dig, så
er det slut med at være fedt-forskrækket. Vel og mærke er det “det
gode fedt” du skal have.

Min livsstil

I sommeren 2014 efter flere signaler fra min krop i form af sygdom,
indså jeg at min livsstil måske ikke var helt optimal. Jeg havde i
flere år også prøvet at tabe mig on and off, uden det store held.
Men på det her tidspunkt var det vigtigste at blive rask og have det
godt. Jeg måtte tage ansvar for mit eget helbred, og ville ikke
forenes med, at jeg skulle spise piller for at få det bedre.
Jeg søgte lidt på nettet efter antiinflammatorisk kost, da jeg
simpelthen havde inflammation i kroppen. Jeg havde også
hormonforstyrrelser og en læge havde sagt, at jeg havde forstadiet
til diabetes 2. Jeg gik på biblioteket og lånte bøger om
antiinflammatorisk kost, var til foredrag om samme. Nu var det tid til
at ændre min livsstil.
Det var ikke så svært. Selvfølgelig skulle man lige få ideer til
at lave maden anderledes, men i bund og grund kunne jeg spise det
samme som før, bare med lidt ændringer.
Jeg lever i store træk, som nævnt ovenfor. Det vigtigste er, at få
det gode fedt. Jeg oplever, at når jeg spiser fedt til hvert måltid,
så mindskes min sukkertrang og mit blodsukker holdes stabilt. Som en
sidegevinst af min livsstilsændring, tabte jeg 10 kg på ti uger.
Efterfølgende røg der lidt mere, og jeg har faktisk holdt vægten
lige siden.
Så nu kører mine tandhjul, som de skal og kroppen fungerer.

Zoneterapi

Som et supplement til at få balance i kroppen, styrke fordøjelsen
og hormonsystemet mv. er Zoneterapi rigtig godt. Jeg øser
selvfølgelig også gerne ud af gode tips, og min erfaring i forhold
til kosten.
Herudover tilbyder jeg øreakupunktur, der bl.a. kan afhjælpe
sukkertrang. Hvis man har lyst til at prøve det.

Du kan booke tid til en behandling HER, eller ringe til mig på 71 70 79 59 for at høre mere

Læs mere

Inflammation og min historie

Når der kommer inflammation i kroppen, er det faktisk vores krop der forsøger at helbrede sig selv. Vi kender alle sammen følelsen af inflammation uden på kroppen. Området bliver varmt, rødt, hævet og smerter. Det samme sker inde i kroppen, men nogle gange går der noget galt. Helingsprocessen stopper ikke og inflammationen tager overhånd. Inflammation kan sætte sig alle steder. Det kan f.eks. være i vores bindevæv, tarm eller vise sig som leddegigt, diabetes II, eller andre mere eller mindre kroniske tilstande.

Læs mere

Vågner du om natten….

….MED URO I BENENE, eller har du svært ved at falde i søvn pga. uro. Rigtig mange mennesker oplever uro i benene. Ofte kan det bare være det, at sætte sig i sofaen der skaber uro. Følelsen af, at man er nødt til at rejse sig igen, gå rundt, ryste benene osv., men stadig ikke kan finde ro.

Læs mere

Filosofien bag zoneterapi

Zoneterapi – kort fortalt

Zoneterapi er en ældgammel behandlingsmetode, der arbejder ud fra idéen om kroppen som en holistisk helhed. Den overordnede filosofi bag behandlingen er, at menneskets fødder rummer et “kort” over hele kroppen, hvilket vil sige, at hver eneste del af kroppen har en tilsvarende zone på fødderne, kaldet en reflekszone. Ved at behandle reflekszonerne kan man behandle hele kroppen – udelukkende gennem fokus på fødderne.

Læs mere

Hvem kan have glæde af kropsterapi?

Mange mennesker oplever at have ondt i kroppen, men affærdiger smerten fordi de ikke ved, hvem de skal kontakte for at få hjælp. Med det store udbud af behandlingsteknikker der i dag findes, kan det nemlig være svært at afgøre, hvilken der vil have den største effekt på kroppen i den individuelle situation.

Læs mere

Adresser

Rest-Room by Norling

Klitrose Alle 26

2770 Kastrup

Åbningstider

JEG HOLDER FERIE I
UGE 28, 29 og 30

Mandag11.00 - 17.00
Tirsdag09:00 - 16:30
Onsdag11:00 - 18:00
Torsdag09:00 - 17:00
Fredag09:00 - 16:00

Find vej til klinikken

×

Menu

Book tid

Ring op

Kontakt

Find vej