Om mig

Jeg hedder Jannie Norling, og er uddannet Totum Kropsterapeut og Zoneterapeut ved DDZ (Den Danske Zoneterapeutskole).

Før jeg startede uddannelserne som Kropsterapeut og Zoneterapeut, har jeg arbejdet med inkasso og kreditforsikring i et stort internationalt firma i mange år, hvilket jeg egentlig var glad for.

For nogle år tilbage blev jeg ramt af en bindevævssygdom, der betød, at jeg ikke kunne gå på mine fødder og en masse andre symptomer.

Jeg opsøgte forskellige læger og behandlere, men først da jeg prøvede kropsterapi, skete der noget. Allerede efter første behandling havde jeg bevægelse i mine ankelled næsten uden smerter.

Det blev en længere rejse, end jeg havde tænkt i første omgang.

Jeg blev mere og mere bevidst om, at der skulle til at ske noget andet i mit arbejdsliv. Det var en rigtig svær beslutning. Det var jo det, jeg kunne og hvad skulle jeg så finde på?

Pludselig stod det klart for mig. Jeg skulle selvfølgelig uddanne mig til Kropsterapeut. Det der har hjulpet mig så meget. Det var det jeg ville lære.

Jeg har ikke fortrudt et eneste øjeblik. Jeg er dybt fascineret af kropsterapien og hvad man kan udrette. Der er ingen tvivl om, at jeg nu er på min rette hylde.

Set i bakspejlet og med min nuværende viden var problemerne med fødderne nok et signal til, at jeg skulle til at skifte retning.

Efterfølgende har jeg fortsat rejsen, og også uddannet mig Zoneterapeut. Zoneterapien er fantastisk til at skabe balance i kroppen og i organerne.

Kombinationen af Kropsterapi og Zoneterapi giver rigtig god mening, og kan helt bestemt mixes. Det at have flere værktøjer, som kan angribe et problem fra forskellige vinkler er helt unikt.

Håber du har lyst til, at kigge forbi til en behandling af en dybt passioneret Krops- og Zoneterapeut.

Adresser

Rest-Room by Norling

Klitrose Alle 26

2770 Kastrup

_______________

Akaciegården

Betty Nansens Alle 2A

2000 Frederiksberg

Åbningstider

Mandag11.00 - 17.00 Frb.
Tirsdag09:00 - 16:00 Frb.
Onsdag11:00 - 18:00 Kastrup
Torsdag09:00 - 17:00 Kastrup
Fredag09:00 - 16:00 Kastrup

Find vej til klinikken

×

Menu

Book tid

Ring op

Kontakt

Find vej