Zoneterapi Amager
Få genskabt kroppens balance

Hos Rest-Room by Norling tilbyder jeg afstressende og lindrende zoneterapi, der kan være med til at afhjælpe hovedpine og en lang række andre smerter og gener.

Når jeg udfører zoneterapi i min klinik på Amager, er det den ideelle behandlingsform til at låse op for diverse spændinger og blokeringer i kroppen, så du atter kan få genskabt kroppens balance.

 

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en behandling med tryk og massage under og på fødderne. Som behandlingsform arbejder zoneterapi ud fra en helhedsopfattelse af kroppen. Det vil sige, at et givent symptom behandles ud fra en helhedsbetragtning af kroppen. Jeg arbejder med og ud fra zoner under fødderne, der omhandler det givne symptom, der skal behandles. For eksempel er alle organer, knogler, nerver og lymfer repræsenteret under fødderne. Ved tryk på de forskellige zoner under samt på fødderne, er det muligt fremkalde en helende og lindrende funktion et andet sted i kroppen.

Ved tryk på de forskellige zoner sættes kroppens selvhelbredende kræfter i gang. Ved tryk på zonerne provokeres kroppen til at udskille stoffet endorfin, der bidrager til en stærk følelse af velbehag og afslappelse i kroppen. Udskillelse af endorfiner bidrager endvidere til, at blokeringerne i kroppen fjernes.

Hvordan kan zoneterapi på Amager lindre lige netop dine smerter?

Zoneterapi har god effekt på mange forskellige lidelser – alt fra allergi, migræne, fordøjelsesproblemer til ondt i ryggen, muskelsmerter og lignende. Ved at fjerne de naturligt opståede blokeringer i kroppen kan en behandling med zoneterapi i min klinik på Amager blandt andet bidrage til:

 • Et forbedret fordøjelsessystem
 • Balance i kroppen
 • Effektivisering af immunforsvaret
 • Øget blodcirkulation

Min erfaring har vist, at zoneterapi er effektivt til at skabe balance og velvære i kroppen samt til at hjælpe kroppen med at udskille affaldsstoffer. Ved hjælp af zoneterapi kan vi aktivt afhjælpe diverse skavanker og fysiske lidelser ved en helhedsorienteret behandling af kroppen. Du kan både modtage zoneterapi som akut behandling og som en generel muskelløsende og velvære-optimerende behandling.

Det er vigtigt, at du drikker rigeligt med vand efter endt behandling. Det hjælper kroppen med at udskille affaldsstofferne effektivt. Husk desuden at give din krop tid til at regenerere og reagere på behandlingen.

Zoneterapi hos Rest-Room by Norling tæt på Amager strand

Hos Rest-Room by Norling tilbyder jeg behandling med professionel zoneterapi på Amager, og jeg står altid klar til at yde kompetent rådgivning i forbindelse med zoneterapi samt en række andre behandlingsformer. Tøv derfor endelig ikke med at kontakte mig, såfremt du har spørgsmål til mig eller en behandling med zoneterapi.

HVORDAN FOREGÅR ZONETERAPI?

BEHANDLINGEN FOREGÅR I MINE SKØNNE LYSE LOKALER TÆT PÅ AMAGER STRAND, HVOR DER ER HØJT TIL LOFTET - BÅDE FYSISK OG MENTALT

Behandlingen starter med en kort samtale om, hvordan du har det og om der er specielle problemstillinger, vi skal arbejde med. Den fysiske behandling foregår på en briks, hvor du enten sidder eller ligger. Evt. med et tæppe over dig. Dine fødder bliver smurt ind i en neutral creme. Jeg tilpasser behandlingen efter dine behov og trykker ikke hårdere, end du tillader. En behandling tager ca. 45 eller 55 minutter alt efter hvilken behandling du vælger. Det er en god ide at tage den med ro resten af dagen og drikke rigeligt med vand. Reaktioner efter behandlingen:
 • Bedre søvn
 • Føler sig bedre tilpas
 • Hovedpine kan forekomme (drik rigeligt)
 • Gamle sygdomme, som ikke er blevet helt kureret, eller som er blevet undertrykt af medicin, kan for en kortere periode bryde ud på ny
 • Små udbrud af eksem eller lignende, da huden aktiveres
 • Svedudbrud
 • Ændringer i urin og afføring - både hyppighed, lugt og konsistens
 • Sekreter fra næsen
 • Udflåd hos kvinder

Adresse

Rest-Room by Norling

Øresundsvej 124

2300 København S

Åbningstider

Mandag11.00 - 17.00
Tirsdag09:00 - 16:00
Onsdag09:00 - 16:00
Torsdag09:00 - 17:00
Fredag09:00 - 16:00

Find vej til klinikken

×

Menu

Book tid

Ring op

Kontakt

Find vej