Genskaber balancen i kroppen og styrker immunforsvaret

ZONETERAPI AMAGER

FÅ GENSKABT KROPPENS BALANCE

Når jeg udfører zoneterapi i min klinik på Amager, er det den ideelle behandlingsform til at låse op for diverse spændinger og blokeringer i kroppen, så du atter kan få genskabt kroppens balance.

HVAD ER ZONETERAPI?
Zoneterapi er en behandling med tryk og massage under og på fødderne. Som behandlingsform arbejder zoneterapi ud fra en helhedsopfattelse af kroppen. Det vil sige, at et givent symptom behandles ud fra en helhedsbetragtning af kroppen. Jeg arbejder med og ud fra zoner under fødderne, der omhandler det givne symptom, der skal behandles. For eksempel er alle organer, knogler, nerver og lymfer repræsenteret under fødderne. Ved tryk på de forskellige zoner under samt på fødderne, er det muligt fremkalde en helende og lindrende funktion et andet sted i kroppen.

Ved tryk på de forskellige zoner sættes kroppens selvhelbredende kræfter i gang. Ved tryk på zonerne provokeres kroppen til at udskille stoffet endorfin, der bidrager til en stærk følelse af velbehag og afslappelse i kroppen. Udskillelse af endorfiner bidrager endvidere til, at blokeringerne i kroppen fjernes.

 

Vil du vide mere?

Ring på: 71 70 79 59

Send mig en mail

HVORDAN KAN ZONETERAPI PÅ AMAGER LINDRE LIGE NETOP DINE SMERTER?
Zoneterapi har god effekt på mange forskellige lidelser – alt fra allergi, migræne, fordøjelsesproblemer til ondt i ryggen, muskelsmerter og lignende. Ved at fjerne de naturligt opståede blokeringer i kroppen kan en behandling med zoneterapi i min klinik på Amager blandt andet bidrage til:

 • Et forbedret fordøjelsessystem
 • Balance i kroppen
 • Effektivisering af immunforsvaret
 • Øget blodcirkulation

Min erfaring har vist, at zoneterapi er effektivt til at skabe balance og velvære i kroppen samt til at hjælpe kroppen med at udskille affaldsstoffer. Ved hjælp af zoneterapi kan vi aktivt afhjælpe diverse skavanker og fysiske lidelser ved en helhedsorienteret behandling af kroppen. Du kan både modtage zoneterapi som akut behandling og som en generel muskelløsende og velvære-optimerende behandling.

Det er vigtigt, at du drikker rigeligt med vand efter endt behandling. Det hjælper kroppen med at udskille affaldsstofferne effektivt. Husk desuden at give din krop tid til at regenerere og reagere på behandlingen.

ZONETERAPI HOS REST-ROOM BY NORLING TÆT PÅ AMAGER STRAND

Hos Rest-Room by Norling tilbyder jeg behandling med professionel zoneterapi på Amager, og jeg står altid klar til at yde kompetent rådgivning i forbindelse med zoneterapi samt en række andre behandlingsformer. Tøv derfor endelig ikke med at kontakte mig, såfremt du har spørgsmål til mig eller en behandling med zoneterapi.

HVORDAN FOREGÅR ZONETERAPI?

BEHANDLINGEN FOREGÅR I MINE SKØNNE LYSE LOKALER TÆT PÅ AMAGER STRAND, HVOR DER ER HØJT TIL LOFTET – BÅDE FYSISK OG MENTALT

Behandlingen starter med en kort samtale om, hvordan du har det og om der er specielle problemstillinger, vi skal arbejde med. Den fysiske behandling foregår på en briks, hvor du enten sidder eller ligger. Evt. med et tæppe over dig. Dine fødder bliver smurt ind i en neutral creme. Jeg tilpasser behandlingen efter dine behov og trykker ikke hårdere, end du tillader. En behandling tager ca. 45 eller 55 minutter alt efter hvilken behandling du vælger. Det er en god ide at tage den med ro resten af dagen og drikke rigeligt med vand. Reaktioner efter behandlingen:

 

 • Bedre søvn
 • Føler sig bedre tilpas
 • Hovedpine kan forekomme (drik rigeligt)
 • Gamle sygdomme, som ikke er blevet helt kureret, eller som er blevet undertrykt af medicin, kan for en kortere periode bryde ud på ny
 • Små udbrud af eksem eller lignende, da huden aktiveres
 • Svedudbrud
 • Ændringer i urin og afføring – både hyppighed, lugt og konsistens
 • Sekreter fra næsen
 • Udflåd hos kvinder

Anmeldelser

"Jeg har flere gange haft den glæde at få Kropsterapi hos Rest-Room by Norling. Jannie er virkelig professionel og brand dygtig. Sidste gang, fik jeg behandling var efter et biluheld, hvor min nakke havde fået et skub og var virkelig øm og stiv. Jannie fik løsnet nakken og jeg er helt uden smerter nu. Det er en fornøjelse at besøge Rest-Room by Norling, hvor der altid er smil og dejlig stemning. Det er helt sikkert et sted jeg kommer tilbage til igen og igen."

Tina Lykke

★★★★★

"Hos Jannie får man altid behandling i verdens klasse! Jeg har efterhånden prøvet det meste, men det eneste som har hjulpet mig er mine behandlinger hos Jannie. Herudover får man altid nærværende og smilende behandler i en dejlig atmosfære. Jeg giver hende mine varmeste anbefaler."

Camilla Mose

★★★★★

"45 minutters kropsterapi efterfulgt af 45 minutters zoneterapi i lækre omgivelser, udført professionelt og med omsorg og service i top. Jeg oplevede en tilgang til behandlingen af kroppen som en helhed, uden ubehagelige smerter men dybdegående og med fokus på de årsager og sammenhænge der ligger bagved de symptomer man oplever i hverdagen. Tusind tak Jannie for en skøn oplevelse. Balsam for både krop og sjæl. Kan kun anbefales."

Heidi Guiderdoni

★★★★★