FOREDRAG

KLAR TIL FORANDRING

Er du klar til forandring? Har du længe ønsket at bryde med gamle vaner og begrænsende mønstre? Så er vores foredrag om forandring noget for dig.

Foredraget er en rejse ind i mulighederne for at skabe det liv, du drømmer om. Vi deler vores personlige historier og erfaringer, der har ført os til hvor vi er nu. Du får vores bud på hvordan du kan identificere, forstå og udfordre dine mønstre. Vi vil inspirere dig til at træffe nye modige beslutninger og dermed skabe positive forandringer i dit liv.

Tag det første skridt mod et mere givende og opfyldende liv.

Kontakt os, hvis du er interesseret i fordrag.

Foredraget afholdes af Psykoterapeut & coach Lærke Baaring og Krops- & zoneterapeut Jannie Norling. 

Du kan læse mere om mig her og om Lærke her

Vi glæder os til at byde dig velkommen og inspirere dig til at blive klar til forandring!

Vil du vide mere?

Ring på: 71 70 79 59

Send os en mail

Anmeldelser

"Jeg har flere gange haft den glæde at få Kropsterapi hos Rest-Room by Norling. Jannie er virkelig professionel og brand dygtig. Sidste gang, fik jeg behandling var efter et biluheld, hvor min nakke havde fået et skub og var virkelig øm og stiv. Jannie fik løsnet nakken og jeg er helt uden smerter nu. Det er en fornøjelse at besøge Rest-Room by Norling, hvor der altid er smil og dejlig stemning. Det er helt sikkert et sted jeg kommer tilbage til igen og igen."

Tina Lykke

★★★★★

"Hos Jannie får man altid behandling i verdens klasse! Jeg har efterhånden prøvet det meste, men det eneste som har hjulpet mig er mine behandlinger hos Jannie. Herudover får man altid nærværende og smilende behandler i en dejlig atmosfære. Jeg giver hende mine varmeste anbefaler."

Camilla Mose

★★★★★

"45 minutters kropsterapi efterfulgt af 45 minutters zoneterapi i lækre omgivelser, udført professionelt og med omsorg og service i top. Jeg oplevede en tilgang til behandlingen af kroppen som en helhed, uden ubehagelige smerter men dybdegående og med fokus på de årsager og sammenhænge der ligger bagved de symptomer man oplever i hverdagen. Tusind tak Jannie for en skøn oplevelse. Balsam for både krop og sjæl. Kan kun anbefales."

Heidi Guiderdoni

★★★★★