Det siger mine klienter

KLIENTUDTALELSER

“Fra første besøg følte jeg mig tryg hos Jannie. Dejlig rolig atmosfære, hyggeligt behandlingslokale.
Både kropsterapi og zoneterapi behandlingerne er effektive.
Jannie har været og er stadig en stor hjælp på min vej til at finde ind til kernen i mine udfordringer.”

– Jannie

“Jeg har fået kropsterapi og senest zoneterapi hos Restroom by Norling gennem det sidste halvandet år. Jeg føler mig altid i trygge hænder når jeg kommer til behandling, der er en rigtig rar atmosfære. Jeg har både fået behandling for stress og fysiologiske problemer som hormonforstyrrelser, mavetarm problemer og smerter forskellige steder i kroppen og Jannie har behandlet det hele med en professionalisme, jeg ikke har oplevet hos andre behandlere før. Jeg kan på det varmeste anbefale Jannie som behandler, hun er grundig og rigtig dygtig.”

– Line

“Jannie er en meget sød, varm og imødekommende person. Hendes personlighed har gjort det let for mig, at slappe af under massagen og zoneterapien. Og det har været tydeligt for mig, at hun går meget op i, at målrette behandlingen efter de udfordringer/skavanker jeg bøvler med. Tak for Jannie, hendes dejlige væsen, og hendes meget kompetente behandlingsmetoder.”

– June

“Det første man bliver mødt med hos Rest-Room by Norling er en smilende og venlig Jannie i rolige omgivelser. Der er højt til loftet – beroligende atmosfære, når man ligger der på briksen og kan kigge ud på himlen – rummelighed.
Jannie er god og professionel til at fange hvert et lille symptom og ting, som man slet ikke selv har fattet.
Min sygdom er meget kompleks – Fibromyalgi – har prøvet flere behandlingssteder uden held, men her har Jannie, som den eneste, kunnet hjælpe p å flere områder. Jannie har via sit studie som kropsterapeut og senest zoneterapeut virkelig sat sig ind i Fibromyalgi-mystreriet for også at kunne hjælpe denne gruppe patienter.
Jeg er et hårdt tilfælde, det har taget flere behandlinger for bare at kunne røre mig med kropsterapi, men det giver potte. For hver en smerte jeg kan holde i ave med kropsterapi – nu kombineret med zoneterapi, er guld værd for min livskvalitet – Rest-Room by Norling kan varmt anbefales.”

– Maria

“Jeg har fået både kropsterapi og zoneterapi hos Jannie gennem et stykke tid og har været glad for behandlingen. Jeg har fået bedreåndedræt og i sommer, havde jeg næsten ingen græspollen. Min krop føles også bedre og ikke så stiv.”

– Jeanette

“Jeg har siden jeg var 16 år lidt af smerter i min skulder og trætheds fornemmelse. I August måned var jeg så heldig at vinde en konkurrence til en gang kropsterapi hos Jannie og jeg må sige det var en fantastisk oplevelse både under behandlingen og allermest efter. Jeg Kan både styrketræne og andre fysisk aktiviteter uden gener. Jeg kan varmt anbefale behandlingen og det er ikke sidste gang jeg besøger Jannie i hendes klinik.”

– Pernille

“Du fortjener den bedste anbefaling, fordi at jeg efter en behandling med kropsterapi hos dig er sluppet af med min hovedpine, spændingerne i kroppen er ikke så slemme, og jeg går fra dig og ved, at jeg i morgen vil have det meget bedre.”

– Christa

“At blive kastet i armene på Jannie, er et løft til bedre livskvalitet.
Jannie har ved behandlingerne kropterapi og zoneterapi, givet mig en veludviklet kropsbevidsthed.
Jeg glæder mig altid til mine aftaler hos Jannie. Jannie tager imod med en særlig udstråling.”

– Annette

“I foråret kontaktede jeg Jannie, da jeg desperat havde brug for hjælp til min 12 årige datter som led af pollenallergi og medicinen kunne ikke rigtig holde det nede. Jeg havde hørt fra bekendte at Jannie måske kunne hjælpe med zoneterapi.
Efter blot få besøg hos Jannie, blev vi næsten kvit med al allergi medicin.
Ikke alene formåede Jannie at hjælpe min datter med næsten at blive kvit med sin allergi, hun formår også at skabe en fantastisk atmosfære. Jannie er utrolig imødekommende og får sine klienter til at føle sig 100% tryg.
Jeg anbefaler Jannie og Rest-Room by Norling til alle jeg møder på min vej.”

– Lisbeth

“Har du brug for at være lidt god ved dig selv eller få behandlet nogle skavanker, så kan jeg klart anbefale et besøg hos Jannie. Har været til kropsterapi flere gange for at få has på mine spændinger i kroppen – og det hjælper helt sikkert.
Sød og kompetent behandler og dejlige omgivelser og atmosfære”

– Charlotte

“Hos Jannie får man altid behandling i verdens klasse! Jeg har efterhånden prøvet det meste, men det eneste som har hjulpet mig er mine behandlinger hos Jannie. Herudover får man altid nærværende og smilende behandler i en dejlig atmosfære. Jeg giver hende mine varmeste anbefaler.”

– Camilla

“Jeg har flere gange haft den glæde at få Kropsterapi hos Rest-Room by Norling. Jannie er virkelig professionel og brand dygtig. Sidste gang, fik jeg behandling var efter et biluheld, hvor min nakke havde fået et skub og var virkelig øm og stiv. Jannie fik løsnet nakken og jeg er helt uden smerter nu. Det er en fornøjelse at besøge Rest-Room by Norling, hvor der altid er smil og dejlig stemning. Det er helt sikkert et sted jeg kommer tilbage til igen og igen.”

– Tina

“Jeg har modtaget zoneterapi siden juli 2017 og frem til september 2017.
Jeg blev mødt en skøn personlighed “Jannie” der med hendes rolige sind og faglig dygtighed fik hurtig analyseret mig.
Mit navn er Lone Hornsyld 43 år.
Årsagen til jeg har modtaget zoneterapi er min kronisk lidelse Colitis Ulcerosa.
Jeg kunne allerede mærke en forskel fra første behandling. Jeg fik en ro i kroppen som jeg ellers troede jeg havde. Jannies behandlinger med tryk og massage samt hendes måde at imødekomme en på, gav min krop en kæmpe vitamin indsprøjtning.
Efterfølgende blev jeg oplyst af Jannie om vitaminer og kost. En viden som jeg mener min læge fra Kirurgisk Klinik Amager burde have oplyst om.
Men med Jannies viden og behandlinger har jeg nu fået så meget ro i mine tarme at det ikke længere fylder meget i min hverdag. Jeg har ikke uro i kroppen, jeg har ikke længere mave/tarmkramper. Jeg har forsat Colitis men på et helt andet plan, og som kun bliver bedre som tiden går.
Zoneterapi er fantastisk og noget som alle læger burde anbefale.
Jeg vil i hvert fald anbefale Zoneterapi og vil selvfølgelig varmt anbefale Jannie til alleJ
Har jeg fået en bedre livskvalitet, TAK.”

– Lone

“Jeg har været til fire behandlinger med kropsterapi. Det var positivt, da hele kroppen bliver behandlet. Jeg vender helt sikkert tilbage.”

– Lilian

“Jeg har haft stor glæde af, at Jannie med kropsterapi fik løsnet op i min stive krop. Jannie kan sit håndværk og med sit behagelige væsen og fine humor, har hun hjulpet mine gamle, stive fodboldben på banen igen. Herfra skal lyde de bedste anbefalinger.”

– Claus

“Det er super fantastisk at få behandling af Jannie. Jeg er vild med kombi behandlingen af kropsterapi og zoneterapi. For nylig havde min iskiasnerve låst sig fast i min venstre balle. Jeg gik i en lille uge og slappede af og strakte ud, men det blev bare ved med at smerte. Efter blot en behandling hos Jannie fik hun løsnet for det. Så dejligt. Har også prøvet tidligere hvor det var min arm/skulder der var øm, hvor kropsterapien også fik løsnet.
Giver Jannie de bedste anbefalinger overhovedet.”

– Britt

Vil du vide mere?

Ring på: 71 70 79 59

Send mig en mail

Anmeldelser

"Jeg har flere gange haft den glæde at få Kropsterapi hos Rest-Room by Norling. Jannie er virkelig professionel og brand dygtig. Sidste gang, fik jeg behandling var efter et biluheld, hvor min nakke havde fået et skub og var virkelig øm og stiv. Jannie fik løsnet nakken og jeg er helt uden smerter nu. Det er en fornøjelse at besøge Rest-Room by Norling, hvor der altid er smil og dejlig stemning. Det er helt sikkert et sted jeg kommer tilbage til igen og igen."

Tina Lykke

★★★★★

"Hos Jannie får man altid behandling i verdens klasse! Jeg har efterhånden prøvet det meste, men det eneste som har hjulpet mig er mine behandlinger hos Jannie. Herudover får man altid nærværende og smilende behandler i en dejlig atmosfære. Jeg giver hende mine varmeste anbefaler."

Camilla Mose

★★★★★

"45 minutters kropsterapi efterfulgt af 45 minutters zoneterapi i lækre omgivelser, udført professionelt og med omsorg og service i top. Jeg oplevede en tilgang til behandlingen af kroppen som en helhed, uden ubehagelige smerter men dybdegående og med fokus på de årsager og sammenhænge der ligger bagved de symptomer man oplever i hverdagen. Tusind tak Jannie for en skøn oplevelse. Balsam for både krop og sjæl. Kan kun anbefales."

Heidi Guiderdoni

★★★★★