NERVEREFLEKSOLOGI

HVAD ER NERVEREFLEKSOLOGI?

Nerverefleksologi er en behandlingsform, der arbejder direkte med kroppens nervesystem. Metoden kan både anvendes som behandling og til at søge en diagnose. Ømhed på et punkt betyder, at der er overbelastning på en specifik nerve. 

Da der gives impulser direkte til nervesystemet, giver metoden mulighed for en meget præcis behandling, og virkningen indtræder ofte øjeblikkeligt.
Det er en effektiv smertereducerende behandling ved akutte og kroniske smerter.

Behandlingsformen er opfundet i Tyskland i 1960’erne, og er senere blevet videreudviklet af nogle belgiske fysioterapeuter. I dag er metoden en del af fysioterapeuternes efteruddannelse i både Belgien og Holland.

HVORDAN FOREGÅR NERVEREFLEKSOLOGI?

Med metoden bruges der tryk på præcist lokaliserede nerver og  nervestrukturer, som alle findes på fodknoglerne. Punkterne kan være noget ømme, men trykket holdes max. i 15 sekunder.

Der findes over 100 punkter på og under fødderne. Behandlingen er et spændende og effektivt supplement til kropsterapi og zoneterapi

Jeg vurderer om der skal bruges nerverefleksologi i den individuelle behandling. Vi taler selvfølgelig om hvad der er bedst for dig undervejs.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til, hvad en behandling kan betyde for dig og dit velvære.

HVORDAN FOREGÅR NERVEREFLEKSOLOGI?

Med metoden bruges der tryk på præcist lokaliserede nervestrukturer, som alle findes på fodknoglerne. Der findes over 100 nerverefleksologipunkter på og under fødderne. Nerverefleksologi er et spændende supplement til krops- og zoneterapi.
Hvis en nerve er generet, vil punktet på foden være ømt. Jeg holder højst på et givent punkt i 12-15 sekunder. Som oftest vil man mærke en øjeblikkelig lettelse i den kropsdel vi arbejder med.
Hvis vi f.eks. arbejder med en skulder, hvor armen ikke kan løftes over hovedet, og nervepunktet stimuleres, så kan armen i de fleste tilfælde løftes igen. Hvor mange behandlinger der skal til er individuelt, oftest afhængig af hvor længe man har haft et givent problem.

Adresse

Rest-Room by Norling

Øresundsvej 124

2300 København S

Åbningstider

Mandag11.00 - 17.00
Tirsdag09:00 - 16:00
Onsdag09:00 - 16:00
Torsdag09:00 - 17:00
Fredag09:00 - 16:00

Find vej til klinikken

×

Menu

Book tid

Ring op

Kontakt

Find vej