Arbejder direkte med kroppens nervesystem

NERVEREFLEKSOLOGI Amager

Få øjeblikkelig lindring af nervesmerter

HVAD ER NERVEREFLEKSOLOGI?

Nerverefleksologi er en behandlingsform, der arbejder direkte med kroppens nervesystem. Metoden kan både anvendes som behandling og til at søge en diagnose. Ømhed på et punkt betyder, at der er overbelastning på en specifik nerve. 

Da der gives impulser direkte til nervesystemet, giver metoden mulighed for en meget præcis behandling, og virkningen indtræder ofte øjeblikkeligt.
Det er en effektiv smertereducerende behandling ved akutte og kroniske smerter.

Behandlingsformen er opfundet i Tyskland i 1960’erne, og er senere blevet videreudviklet af nogle belgiske fysioterapeuter. I dag er metoden en del af fysioterapeuternes efteruddannelse i både Belgien og Holland.

HVORDAN FOREGÅR NERVEREFLEKSOLOGI?

Med metoden bruges der tryk på præcist lokaliserede nerver og nervestrukturer, som alle findes på fodknoglerne. Punkterne kan være noget ømme, men trykket holdes max. i 15 sekunder.

Der findes over 100 punkter på og under fødderne. Behandlingen er et spændende og effektivt supplement til kropsterapi og zoneterapi.

Jeg vurderer om der skal bruges nerverefleksologi i den individuelle behandling. Vi taler selvfølgelig om hvad der er bedst for dig undervejs.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til, hvad en behandling kan betyde for dig og dit velvære.

Vil du vide mere?

Ring på: 71 70 79 59

Send os en mail

HVORDAN FOREGÅR NERVEREFLEKSOLOGI?

BEHANDLINGEN FOREGÅR I MINE SKØNNE LYSE LOKALER TÆT PÅ AMAGER STRAND, HVOR DER ER HØJT TIL LOFTET – BÅDE FYSISK OG MENTALT

Med metoden bruges der tryk på præcist lokaliserede nervestrukturer, som alle findes på fodknoglerne. Der findes over 100 nerverefleksologipunkter på og under fødderne. Nerverefleksologi er et spændende supplement til krops- og zoneterapi.
Hvis en nerve er generet, vil punktet på foden være ømt. Jeg holder højst på et givent punkt i 12-15 sekunder. Som oftest vil man mærke en øjeblikkelig lettelse i den kropsdel vi arbejder med.
Hvis vi f.eks. arbejder med en skulder, hvor armen ikke kan løftes over hovedet, og nervepunktet stimuleres, så kan armen i de fleste tilfælde løftes igen. Hvor mange behandlinger der skal til er individuelt, oftest afhængig af hvor længe man har haft et givent problem.

Anmeldelser

"Jeg har flere gange haft den glæde at få Kropsterapi hos Rest-Room by Norling. Jannie er virkelig professionel og brand dygtig. Sidste gang, fik jeg behandling var efter et biluheld, hvor min nakke havde fået et skub og var virkelig øm og stiv. Jannie fik løsnet nakken og jeg er helt uden smerter nu. Det er en fornøjelse at besøge Rest-Room by Norling, hvor der altid er smil og dejlig stemning. Det er helt sikkert et sted jeg kommer tilbage til igen og igen."

Tina Lykke

★★★★★

"Hos Jannie får man altid behandling i verdens klasse! Jeg har efterhånden prøvet det meste, men det eneste som har hjulpet mig er mine behandlinger hos Jannie. Herudover får man altid nærværende og smilende behandler i en dejlig atmosfære. Jeg giver hende mine varmeste anbefaler."

Camilla Mose

★★★★★

"45 minutters kropsterapi efterfulgt af 45 minutters zoneterapi i lækre omgivelser, udført professionelt og med omsorg og service i top. Jeg oplevede en tilgang til behandlingen af kroppen som en helhed, uden ubehagelige smerter men dybdegående og med fokus på de årsager og sammenhænge der ligger bagved de symptomer man oplever i hverdagen. Tusind tak Jannie for en skøn oplevelse. Balsam for både krop og sjæl. Kan kun anbefales."

Heidi Guiderdoni

★★★★★