FOREDRAG

Jeg holder foredrag sammen med psykoterapeut Lærke Baaring. Foredragene handler om alt mellem krop, psyke og sjæl.

Vi tager udgangspunkt i vores viden og erfaring som behandlere, supplerer hinanden inden for hver vores område. Vi dykker ned i forskellige emner, og kommer med masser af facts og historier fra det virkelige liv.

Foredragene henvender sig til alle, som er nysgerrige på hvor stor indflydelse psyken kan have på fysiske symptomer, og til dig som er interesseret i personlig udvikling.

Nye datoer kommer snart, og foredrag holdes hos Rest-Room by Norling, Øresundsvej 124, 2300 København S.

Hvis du vil booke et foredrag eller vil høre mere, er du velkommen til at kontakte mig på Tlf. 71707959 eller på e-mail norling@rest-room.dk.

Vil du vide mere?

Ring på: 71 70 79 59

Send mig en mail

Anmeldelser

"Jeg har flere gange haft den glæde at få Kropsterapi hos Rest-Room by Norling. Jannie er virkelig professionel og brand dygtig. Sidste gang, fik jeg behandling var efter et biluheld, hvor min nakke havde fået et skub og var virkelig øm og stiv. Jannie fik løsnet nakken og jeg er helt uden smerter nu. Det er en fornøjelse at besøge Rest-Room by Norling, hvor der altid er smil og dejlig stemning. Det er helt sikkert et sted jeg kommer tilbage til igen og igen."

Tina Lykke

★★★★★

"Hos Jannie får man altid behandling i verdens klasse! Jeg har efterhånden prøvet det meste, men det eneste som har hjulpet mig er mine behandlinger hos Jannie. Herudover får man altid nærværende og smilende behandler i en dejlig atmosfære. Jeg giver hende mine varmeste anbefaler."

Camilla Mose

★★★★★

"45 minutters kropsterapi efterfulgt af 45 minutters zoneterapi i lækre omgivelser, udført professionelt og med omsorg og service i top. Jeg oplevede en tilgang til behandlingen af kroppen som en helhed, uden ubehagelige smerter men dybdegående og med fokus på de årsager og sammenhænge der ligger bagved de symptomer man oplever i hverdagen. Tusind tak Jannie for en skøn oplevelse. Balsam for både krop og sjæl. Kan kun anbefales."

Heidi Guiderdoni

★★★★★