Om 

Jannie Norling

Jeg hedder Jannie Norling (f. 1973). Jeg har siden 2015 arbejdet som behandler. Jeg er  uddannet kropsterapeut ved Totum, zoneterapeut og øreakupunktør ved DDZ (Den Danske Zoneterapeutskole), samt nerverefleksolog ved TouchPoint.

Jeg kombinerer flere behandlingsformer, hvilket giver en helt unik og effektfuld behandling. Som udgangspunkt arbejder jeg med krops- og/eller zoneterapi, som jeg ofte tilføjer nerverefleksologi og/eller øreakupunktur. Det at have flere værktøjer, som kan angribe et problem fra forskellige vinkler giver rigtig gode resultater. Herudover har jeg også tit samtalen med i min behandling. Jeg tror stærkt på at krop og psyke hænger sammen, ligesom at kroppen også hænger sammen på kryds og tværs. I min optik skal kroppen ses og behandles som en helhed. Det er lige nøjagtig det jeg har succes med.
Jeg bliver så glad og stolt, når jeg kan være med til at hjælpe en klient på vej. Om det så er ud af en stresstilstand, til at blive smertefri eller blot til at opdage uhensigtsmæssige mønstre hos sig selv.

 

Klinikken

Rest-Room by Norling startede jeg i 2015.

I 2020 åbnede jeg klinikfællesskabet på hjørnet af Øresundsvej og Strandlodsvej, hvor vi er flere dybt passionerede og engagerede behandlere. Skønne lyse lokaler, og der er højt til loftet i alle henseender. Der er gratis parkering på gaden, og kun 200 meter til den nærmeste metrostation.

 

Min historie

Før jeg startede som behandler, har jeg arbejdet på kontor i 23 år, med bl.a. inkasso, hvilket jeg umiddelbart var glad for.

I 2014 sagde min krop dog fra pga. forskellige omstændigheder. Jeg blev ramt af en bindevævssygdom, der betød, at jeg ikke kunne gå på mine fødder og en masse andre symptomer.

Jeg opsøgte forskellige læger og behandlere, men først da jeg prøvede kropsterapi, skete der noget. Allerede efter første behandling havde jeg bevægelse i mine ankelled og kunne gå næsten uden smerter.

Det blev en længere rejse, end jeg havde tænkt i første omgang.

Jeg blev mere og mere bevidst om, at der skulle til at ske noget andet i mit arbejdsliv. Det var en rigtig svær beslutning. Det var jo det jeg kunne, og hvad skulle jeg så finde på?

Pludselig stod det klart for mig. Jeg skulle selvfølgelig uddanne mig til kropsterapeut. Det der har hjulpet mig så meget. Det var det jeg ville lære. Det var lidt at en omvæltning fra at sidde på kontor, men jeg har ikke fortrudt et eneste øjeblik. Jeg er dybt fascineret af hvad kropsterapien og de andre behandlingsformer kan, hvad man kan udrette i samarbejde med en klient, er fantastisk. Der er ingen tvivl om, at jeg nu er på min rette hylde.

Set i bakspejlet og med min nuværende viden var problemerne med fødderne nok et signal til, at jeg skulle til at skifte retning.

Nu ser jeg det bare som en styrke, at jeg nåede en vis alder inden jeg tog beslutningen om en ny uddannelse, og at jeg har været på kontor tidligere. Jeg ved hvad det vil sige at have chefer, kollegaer, stress og meget andet. Det er skønt at kunne øse ud af livets erfaringer, og ikke mindst at arbejde med noget som jeg virkelig brænder for.

Håber du har lyst til, at kigge forbi til en unik behandling af en dybt passioneret behandler.

Vil du vide mere?

Ring på: 71 70 79 59

Send mig en mail

Anmeldelser

"Jeg har flere gange haft den glæde at få Kropsterapi hos Rest-Room by Norling. Jannie er virkelig professionel og brand dygtig. Sidste gang, fik jeg behandling var efter et biluheld, hvor min nakke havde fået et skub og var virkelig øm og stiv. Jannie fik løsnet nakken og jeg er helt uden smerter nu. Det er en fornøjelse at besøge Rest-Room by Norling, hvor der altid er smil og dejlig stemning. Det er helt sikkert et sted jeg kommer tilbage til igen og igen."

Tina Lykke

★★★★★

"Hos Jannie får man altid behandling i verdens klasse! Jeg har efterhånden prøvet det meste, men det eneste som har hjulpet mig er mine behandlinger hos Jannie. Herudover får man altid nærværende og smilende behandler i en dejlig atmosfære. Jeg giver hende mine varmeste anbefaler."

Camilla Mose

★★★★★

"45 minutters kropsterapi efterfulgt af 45 minutters zoneterapi i lækre omgivelser, udført professionelt og med omsorg og service i top. Jeg oplevede en tilgang til behandlingen af kroppen som en helhed, uden ubehagelige smerter men dybdegående og med fokus på de årsager og sammenhænge der ligger bagved de symptomer man oplever i hverdagen. Tusind tak Jannie for en skøn oplevelse. Balsam for både krop og sjæl. Kan kun anbefales."

Heidi Guiderdoni

★★★★★