Om mig

Jeg hedder Jannie Norling, og er uddannet Totum Kropsterapeut og Zoneterapeut ved DDZ (Den Danske Zoneterapeutskole). Senest har jeg også taget en uddannelse som Nerverefleksolog hos TouchPoint.

Før jeg startede uddannelserne som Kropsterapeut og Zoneterapeut, har jeg arbejdet med inkasso og kreditforsikring i et stort internationalt firma i mange år, hvilket jeg egentlig var glad for.

I 2014 blev jeg ramt af en bindevævssygdom, der betød, at jeg ikke kunne gå på mine fødder og en masse andre symptomer.

Jeg opsøgte forskellige læger og behandlere, men først da jeg prøvede kropsterapi, skete der noget. Allerede efter første behandling havde jeg bevægelse i mine ankelled næsten uden smerter.

Det blev en længere rejse, end jeg havde tænkt i første omgang.

Jeg blev mere og mere bevidst om, at der skulle til at ske noget andet i mit arbejdsliv. Det var en rigtig svær beslutning. Det var jo det, jeg kunne og hvad skulle jeg så finde på?

Pludselig stod det klart for mig. Jeg skulle selvfølgelig uddanne mig til Kropsterapeut. Det der har hjulpet mig så meget. Det var det jeg ville lære.

Jeg har ikke fortrudt et eneste øjeblik. Jeg er dybt fascineret af kropsterapien og hvad man kan udrette. Der er ingen tvivl om, at jeg nu er på min rette hylde.

Set i bakspejlet og med min nuværende viden var problemerne med fødderne nok et signal til, at jeg skulle til at skifte retning.

Efterfølgende har jeg fortsat rejsen, og også uddannet mig Zoneterapeut. Zoneterapien er fantastisk til at skabe balance i kroppen og i organerne.

Kombinationen af Kropsterapi og Zoneterapi giver en helt unik og effektfuld behandling. Til det kommer Nerverefleksologi og Øreakupunktur, som jeg ofte bruger i forbindelse med Krops- og Zoneterapi. Det at have flere værktøjer, som kan angribe et problem fra forskellige vinkler giver rigtig gode resultater.

Håber du har lyst til, at kigge forbi til en behandling af en dybt passioneret Krops- og Zoneterapeut.

Adresse

Rest-Room by Norling

Øresundsvej 124

2300 København S

Åbningstider

Mandag11.00 - 17.00
Tirsdag09:00 - 16:00
Onsdag09:00 - 16:00
Torsdag09:00 - 17:00
Fredag09:00 - 16:00

Find vej til klinikken

×

Menu

Book tid

Ring op

Kontakt

Find vej