Jannie Norling

Om mig

Jeg hedder Jannie Norling, og er uddannet Totum Kropsterapeut og Zoneterapeut ved DDZ (Den Danske Zoneterapeutskole). Senest har jeg også taget en uddannelse som Nerverefleksolog hos TouchPoint.

Før jeg startede uddannelserne som Kropsterapeut og Zoneterapeut, har jeg arbejdet med inkasso og kreditforsikring i et stort internationalt firma i mange år, hvilket jeg egentlig var glad for.

I 2014 blev jeg ramt af en bindevævssygdom, der betød, at jeg ikke kunne gå på mine fødder og en masse andre symptomer.

Jeg opsøgte forskellige læger og behandlere, men først da jeg prøvede kropsterapi, skete der noget. Allerede efter første behandling havde jeg bevægelse i mine ankelled næsten uden smerter.

Det blev en længere rejse, end jeg havde tænkt i første omgang.

Jeg blev mere og mere bevidst om, at der skulle til at ske noget andet i mit arbejdsliv. Det var en rigtig svær beslutning. Det var jo det, jeg kunne og hvad skulle jeg så finde på?

Jeg blev mere og mere bevidst om, at der skulle til at ske noget andet i mit arbejdsliv. Det var en rigtig svær beslutning. Det var jo det, jeg kunne og hvad skulle jeg så finde på?

Pludselig stod det klart for mig. Jeg skulle selvfølgelig uddanne mig til Kropsterapeut. Det der har hjulpet mig så meget. Det var det jeg ville lære.

Jeg har ikke fortrudt et eneste øjeblik. Jeg er dybt fascineret af kropsterapien og hvad man kan udrette. Der er ingen tvivl om, at jeg nu er på min rette hylde.

Set i bakspejlet og med min nuværende viden var problemerne med fødderne nok et signal til, at jeg skulle til at skifte retning.

Efterfølgende har jeg fortsat rejsen, og også uddannet mig Zoneterapeut. Zoneterapien er fantastisk til at skabe balance i kroppen og i organerne.

Kombinationen af Kropsterapi og Zoneterapi giver en helt unik og effektfuld behandling. Til det kommer Nerverefleksologi og Øreakupunktur, som jeg ofte bruger i forbindelse med Krops- og Zoneterapi. Det at have flere værktøjer, som kan angribe et problem fra forskellige vinkler giver rigtig gode resultater.

Håber du har lyst til, at kigge forbi til en behandling af en dybt passioneret Krops- og Zoneterapeut.

Vil du vide mere?

Ring på: 71 70 79 59

Send mig en mail

Anmeldelser

"Jeg har flere gange haft den glæde at få Kropsterapi hos Rest-Room by Norling. Jannie er virkelig professionel og brand dygtig. Sidste gang, fik jeg behandling var efter et biluheld, hvor min nakke havde fået et skub og var virkelig øm og stiv. Jannie fik løsnet nakken og jeg er helt uden smerter nu. Det er en fornøjelse at besøge Rest-Room by Norling, hvor der altid er smil og dejlig stemning. Det er helt sikkert et sted jeg kommer tilbage til igen og igen."

Tina Lykke

★★★★★

"Hos Jannie får man altid behandling i verdens klasse! Jeg har efterhånden prøvet det meste, men det eneste som har hjulpet mig er mine behandlinger hos Jannie. Herudover får man altid nærværende og smilende behandler i en dejlig atmosfære. Jeg giver hende mine varmeste anbefaler."

Camilla Mose

★★★★★

"45 minutters kropsterapi efterfulgt af 45 minutters zoneterapi i lækre omgivelser, udført professionelt og med omsorg og service i top. Jeg oplevede en tilgang til behandlingen af kroppen som en helhed, uden ubehagelige smerter men dybdegående og med fokus på de årsager og sammenhænge der ligger bagved de symptomer man oplever i hverdagen. Tusind tak Jannie for en skøn oplevelse. Balsam for både krop og sjæl. Kan kun anbefales."

Heidi Guiderdoni

★★★★★