Styrker bevidstheden mellem krop og sind

KROPSTERAPI AMAGER

Lær at forstå din krops signaler

Leder du efter en behandler, der tilbyder kropsterapi på Amager? Så er du kommet til det rigtige sted. Kropsterapi er både afslappende, beroligende og lindrende, og desuden med til at skabe fornyet energi og velvære i dagligdagen. En behandling mindsker smerter og gener, styrker musklernes bevægelighed og bidrager til en øget udskillelse af affaldsstoffer. Med lindrende kropsterapi på Amager, er du altså bedre klædt på til at tackle dagligdagens udfordringer.

HVAD ER KROPSTERAPI?

Kropsterapi er en alternativ behandlingsform, der bl.a. søger at forstå sammenhængen mellem krop og psyke. Den grundlæggende idé i kropsterapi er, at fysiske skavanker såsom anspændthed og smerter kan være forårsaget af psykiske tilstande. Kroppen ses altså som en helhed – med både psyke, fysik, intellekt og følelser.

Smerter er kroppens måde at fortælle os, at den er i ubalance – enten fysisk eller mentalt. En behandling med kropsterapi er en ideel metode til at få bugt med smerterne. En kropsterapeutisk behandling består af en dybdegående og pulserende massage, guidet vejrtrækningsteknik, stræk samt akupressur- og zonetryk.

I min behandling med kropsterapi på Amager, arbejder jeg med hele kroppen og ikke kun lokalt, hvor du har en skavank eller skade. Ideen er at få løsnet hele kroppen og følge det spænd, der er tilstede. Smerte ét sted kan sagtens stamme fra et helt andet sted i kroppen, hvorfor det er vigtigt at behandle hele kroppen. I min behandling er der også fokus på at øge lymfe- og blodgennemstrømning i kroppen. Dette øger næringen i cellerne og forbedrer udskillelsen af affaldsstoffer.
Spændinger og ømheder hænger som før nævnt ofte sammen med psyken. I behandlingen kan der derfor også være samtale, såfremt du som klient har lyst til eller brug for det.

Vil du vide mere?

Ring på: 71 70 79 59

Send mig en mail

KROPSTERAPI PÅ AMAGER

Kropsterapi har et væld af gavnlige effekter på kroppen. En behandling med kropsterapi kan blandt andet have en lindrende effekt i forbindelse med:

  • Stress-relaterede symptomer
  • Hovedpine og migræne
  • Muskel- og ledsmerter
  • Søvnproblemer
  • Ryg-, nakke- og lændesmerter
  • Uro i arme eller ben

Disse er blot nogle af de problemstillinger, en behandling med kropsterapi i København kan lindre. Din krop vil takke dig for den ekstra omsorg.

Hos Rest-Room by Norling sætter jeg en ære i at afhjælpe dine lidelser med professionel kropsterapi på Amager. Jeg lytter til lige netop de problemer, du måtte have, og sammensætter på baggrund heraf et individuelt behandlingsforløb, der er tilpasset dine ønsker og behov. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til, hvad en behandling kan betyde for dig og dit velvære.

HVORDAN FOREGÅR KROPSTERAPI?

BEHANDLINGEN FOREGÅR I MINE SKØNNE LYSE LOKALER TÆT PÅ AMAGER STRAND, HVOR DER ER HØJT TIL LOFTET – BÅDE FYSISK OG MENTALT

Vi starter med en kort samtale om, hvordan du har det og om der er specielle problemstillinger, vi skal arbejde med.
Den fysiske behandling foregår på en briks, hvor du ligger i undertøj (eller hvad du har det bedst med), med et tæppe over dig. Jeg tilpasser behandlingen efter din krop/behov og trykker ikke dybere/hårdere, end din krop tillader.
Efter behandlingen vil du mærke en lettelse i kroppen og en afslappethed. Det er en god ide at tage den med ro resten af dagen og drikke rigeligt med vand.
Du kan i dagene efter behandlingen være øm i muskler og led. Det er helt normalt, ligesom der også kan komme andre fysiske og psykiske reaktioner. En behandling tager ca. 55 minutter.

Anmeldelser

"Jeg har flere gange haft den glæde at få Kropsterapi hos Rest-Room by Norling. Jannie er virkelig professionel og brand dygtig. Sidste gang, fik jeg behandling var efter et biluheld, hvor min nakke havde fået et skub og var virkelig øm og stiv. Jannie fik løsnet nakken og jeg er helt uden smerter nu. Det er en fornøjelse at besøge Rest-Room by Norling, hvor der altid er smil og dejlig stemning. Det er helt sikkert et sted jeg kommer tilbage til igen og igen."

Tina Lykke

★★★★★

"Hos Jannie får man altid behandling i verdens klasse! Jeg har efterhånden prøvet det meste, men det eneste som har hjulpet mig er mine behandlinger hos Jannie. Herudover får man altid nærværende og smilende behandler i en dejlig atmosfære. Jeg giver hende mine varmeste anbefaler."

Camilla Mose

★★★★★

"45 minutters kropsterapi efterfulgt af 45 minutters zoneterapi i lækre omgivelser, udført professionelt og med omsorg og service i top. Jeg oplevede en tilgang til behandlingen af kroppen som en helhed, uden ubehagelige smerter men dybdegående og med fokus på de årsager og sammenhænge der ligger bagved de symptomer man oplever i hverdagen. Tusind tak Jannie for en skøn oplevelse. Balsam for både krop og sjæl. Kan kun anbefales."

Heidi Guiderdoni

★★★★★