Se mine priser her

PRISER

HUSK;

  • at du kan få tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” til Zoneterapi.
    Oplys ved behandling, at du er medlem af Sygeforsikringen “danmark”, så indberetter jeg automatisk efter endt behandling.
  • at jeg samarbejder med de fleste Sundhedsforsikringer, der dækker Zoneterapi og mange af dem dækker også massage (Kropsterapi). Der skal indhentes bevilling fra sundhedsforsikringen inden påbegyndt behandling. (Jeg er RAB-certificeret)

Kropsterapi 55 min.

KR. 690,00

Zoneterapi 55 min.

KR. 630,00

Zoneterapi 40 min.

KR. 500,00

Zoneterapi 30 min. – Børn 0-14 år

KR. 345,00

Kombibehandling – Krops- og Zoneterapi 85 min.

KR. 995,00

KLIPPEKORT

5 X Kropsterapi á 55 min.

KR. 3.105,00

5 X Zoneterapi á 55 min.

KR. 2.835,00

5 X Kombibehandling á 85 min.

KR. 4.475,00

Evt. afbud meldes senest 3 timer før aftalt behandling – online, på telefon eller sms: 71707959. Ved afbud senere opkræves 50% af behandlingens pris. Ved udeblivelse uden afbud, opkræves fuld pris.

Hvis der ikke er en tid, der passer dig via online booking, kan du skrive dig på venteliste på bookingsiden, og ellers er du velkommen til at skrive eller ringe til mig!

Gavekort og klippekort er gyldige i et år fra købsdatoen. Disse kan ikke ombyttes til kontanter.

Gavekort og klippekort kan både købes i klinikken men også via online booking.

Der kan betales med Mobilepay 10567 eller kontanter i klinikken.

Vil du vide mere?

Ring på: 71 70 79 59

Send mig en mail

Anmeldelser

"Jeg har flere gange haft den glæde at få Kropsterapi hos Rest-Room by Norling. Jannie er virkelig professionel og brand dygtig. Sidste gang, fik jeg behandling var efter et biluheld, hvor min nakke havde fået et skub og var virkelig øm og stiv. Jannie fik løsnet nakken og jeg er helt uden smerter nu. Det er en fornøjelse at besøge Rest-Room by Norling, hvor der altid er smil og dejlig stemning. Det er helt sikkert et sted jeg kommer tilbage til igen og igen."

Tina Lykke

★★★★★

"Hos Jannie får man altid behandling i verdens klasse! Jeg har efterhånden prøvet det meste, men det eneste som har hjulpet mig er mine behandlinger hos Jannie. Herudover får man altid nærværende og smilende behandler i en dejlig atmosfære. Jeg giver hende mine varmeste anbefaler."

Camilla Mose

★★★★★

"45 minutters kropsterapi efterfulgt af 45 minutters zoneterapi i lækre omgivelser, udført professionelt og med omsorg og service i top. Jeg oplevede en tilgang til behandlingen af kroppen som en helhed, uden ubehagelige smerter men dybdegående og med fokus på de årsager og sammenhænge der ligger bagved de symptomer man oplever i hverdagen. Tusind tak Jannie for en skøn oplevelse. Balsam for både krop og sjæl. Kan kun anbefales."

Heidi Guiderdoni

★★★★★