Læs om Lærke Baaring

PSYKOTERAPEUT LÆRKE BAARING

Lærke er uddannet coach og gestalt psykoterapeut i 2014/16.

Lærke har specialiseret sig i at uddanne mennesker i dem selv, så de står stærkere i livet og særligt indenfor selvværd og selvomsorg, stress og angst. Hun har stor interesse for personlig udvikling og hvordan vi kan få adgang til vores indre ressourcer. 
Lærke er enormt empatisk og super dygtig til sit fag.

Lærke udbyder foredrag i bl.a. personlig udvikling og autentisk ledelse.

Lærke arbejder også med grupper/teams og ledersparring, hvor hun klæder ledere på til at motivere og udvikle medarbejdere, samt give indsigt i hvordan deres ledelsesstil kan påvirke et team.

Sidst men ikke mindst har Lærke uddannet sig Neuro Emotionel Integration behandler. Med NEI metoden kan hun hjælpe med at løsne blokeringer der ligger i underbevidstheden, ved hjælp af muskeltest og specifikke spørgeteknikker.

Læs mere på learningminds.dk

Vil du vide mere?

Ring på: 71 70 79 59

Send mig en mail

Anmeldelser

"Jeg har flere gange haft den glæde at få Kropsterapi hos Rest-Room by Norling. Jannie er virkelig professionel og brand dygtig. Sidste gang, fik jeg behandling var efter et biluheld, hvor min nakke havde fået et skub og var virkelig øm og stiv. Jannie fik løsnet nakken og jeg er helt uden smerter nu. Det er en fornøjelse at besøge Rest-Room by Norling, hvor der altid er smil og dejlig stemning. Det er helt sikkert et sted jeg kommer tilbage til igen og igen."

Tina Lykke

★★★★★

"Hos Jannie får man altid behandling i verdens klasse! Jeg har efterhånden prøvet det meste, men det eneste som har hjulpet mig er mine behandlinger hos Jannie. Herudover får man altid nærværende og smilende behandler i en dejlig atmosfære. Jeg giver hende mine varmeste anbefaler."

Camilla Mose

★★★★★

"45 minutters kropsterapi efterfulgt af 45 minutters zoneterapi i lækre omgivelser, udført professionelt og med omsorg og service i top. Jeg oplevede en tilgang til behandlingen af kroppen som en helhed, uden ubehagelige smerter men dybdegående og med fokus på de årsager og sammenhænge der ligger bagved de symptomer man oplever i hverdagen. Tusind tak Jannie for en skøn oplevelse. Balsam for både krop og sjæl. Kan kun anbefales."

Heidi Guiderdoni

★★★★★