Læs om Lærke Baaring

PSYKOTERAPEUT LÆRKE BAARING

Jeg arbejder tæt sammen med Psykoterapeut Lærke Baaring.

Lærke er uddannet gestalt psykoterapeut, og er super dygtig og meget professionel. Hun brænder for personlig udvikling, og arbejder med de fleste problematikker. Særligt selvværd, stress, angst, depression og sorg.

Lærke arbejder også med grupper/teams og ledersparring, hvor hun bl.a. giver ledere værktøjer til at motivere og udvikle medarbejdere, samt indsigt i hvordan deres ledelsesstil kan påvirke et team.

Lærke en en fantastisk sparringspartner for mig, og sammen har vi både lavet foredrag om krop, psyke og sjæl, workshops om selvudvikling, og supervisionsgrupper for zoneterapeuter.
Vi har ligeledes undervist i psykologi sammen hos Den Danske Zoneterapeutskole (DDZ).

Med Lærkes engagement og ekspertise, kan jeg kun anbefale et psykoterapeutisk forløb hos Lærke, hvis du står i en svær situation i livet.

Læs mere på https://www.learningminds.dk

Vil du vide mere?

Ring på: 71 70 79 59

Send mig en mail

Anmeldelser

"Jeg har flere gange haft den glæde at få Kropsterapi hos Rest-Room by Norling. Jannie er virkelig professionel og brand dygtig. Sidste gang, fik jeg behandling var efter et biluheld, hvor min nakke havde fået et skub og var virkelig øm og stiv. Jannie fik løsnet nakken og jeg er helt uden smerter nu. Det er en fornøjelse at besøge Rest-Room by Norling, hvor der altid er smil og dejlig stemning. Det er helt sikkert et sted jeg kommer tilbage til igen og igen."

Tina Lykke

★★★★★

"Hos Jannie får man altid behandling i verdens klasse! Jeg har efterhånden prøvet det meste, men det eneste som har hjulpet mig er mine behandlinger hos Jannie. Herudover får man altid nærværende og smilende behandler i en dejlig atmosfære. Jeg giver hende mine varmeste anbefaler."

Camilla Mose

★★★★★

"45 minutters kropsterapi efterfulgt af 45 minutters zoneterapi i lækre omgivelser, udført professionelt og med omsorg og service i top. Jeg oplevede en tilgang til behandlingen af kroppen som en helhed, uden ubehagelige smerter men dybdegående og med fokus på de årsager og sammenhænge der ligger bagved de symptomer man oplever i hverdagen. Tusind tak Jannie for en skøn oplevelse. Balsam for både krop og sjæl. Kan kun anbefales."

Heidi Guiderdoni

★★★★★