Behandler hele kroppens ubalancer

ØREAKUPUNKTUR Amager

Få ro i kroppen

HVAD ER ØREAKUPUNKTUR?

Øreakupunktur er et mikrosystem, der bruges til at stimulere specifikke punkter på øret. Hele kroppen er repræsenteret på øret. Ubalancer behandles ved at stimulere det punkt på øret, der svarer til den kropsdel, hvor der er problemer. Øreakupunktur kan indgå som en del af behandlingerne kropsterapi og zoneterapi. Behandlingen har bl.a. god effekt på akutte smerter, allergi, stress og på alle former for afhængighed.

HVORDAN FOREGÅR ØREAKUPUNKTUR?

Øreakupunktur er en behandlingsform, hvor man stikker små sterile nåle på øret, på specifikke punkter. Jeg sætter max. 5 nåle i hvert øre. Nålene skal sidde på øret i 20-45 minutter, og kan sidde der mens jeg behandler dig med enten kropsterapi eller zoneterapi.

Det er også muligt at få sat magnetkugler i øret, hvis ikke man kan lide nåle. Magnetkuglerne er også velegnede til børn. De sidder på et lille plaster, og kan sidde på øret i op til 1 uge. De kan sagtens tåle vand og sæbe, så bad er ikke noget problem.

Ofte sætter jeg blot en magnetkugle eller to i øret, efter endt behandling med krops- eller zoneterapi. Du kan selv aktivere punkterne på ørerne ved at stimulere kuglerne med tryk.

Jeg bruger ofte en kombination af forskellige behandlinger for at afhjælpe dine lidelser. Jeg lytter til lige netop de problemer, du måtte have, og sammensætter på baggrund heraf et individuelt behandlingsforløb, der er tilpasset dine ønsker og behov. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til, hvad en behandling kan betyde for dig og dit velvære.

Vil du vide mere?

Ring på: 71 70 79 59

Send mig en mail

HVORDAN FOREGÅR ØREAKUPUNKTUR?

Øreakupunktur er en behandlingsform, hvor man stikker små sterile nåle på øret, på specifikke punkter. Jeg sætter max. 5 nåle i hvert øre. Nålene skal sidde på øret i 20-45 minutter, og kan sidde der mens jeg behandler dig med enten kropsterapi eller zoneterapi.

Det er også muligt at få sat magnet-kugler på øret, hvis ikke man kan lide nåle. Magnet-kuglerne er også velegnede til børn. De sidder på et lille plaster, og kan sidde på øret op til 1 uge. Ofte sætter jeg blot en magnetkugle eller to på øret, efter endt behandling med krops- eller zoneterapi.
Magnetkuglerne ryger ofte af, af sig selv løbet af nogle dage. Er de generende, kan de blot tages af. De kan tåle vand og sæbe, men pas på med håndklædet.

Anmeldelser

"Jeg har flere gange haft den glæde at få Kropsterapi hos Rest-Room by Norling. Jannie er virkelig professionel og brand dygtig. Sidste gang, fik jeg behandling var efter et biluheld, hvor min nakke havde fået et skub og var virkelig øm og stiv. Jannie fik løsnet nakken og jeg er helt uden smerter nu. Det er en fornøjelse at besøge Rest-Room by Norling, hvor der altid er smil og dejlig stemning. Det er helt sikkert et sted jeg kommer tilbage til igen og igen."

Tina Lykke

★★★★★

"Hos Jannie får man altid behandling i verdens klasse! Jeg har efterhånden prøvet det meste, men det eneste som har hjulpet mig er mine behandlinger hos Jannie. Herudover får man altid nærværende og smilende behandler i en dejlig atmosfære. Jeg giver hende mine varmeste anbefaler."

Camilla Mose

★★★★★

"45 minutters kropsterapi efterfulgt af 45 minutters zoneterapi i lækre omgivelser, udført professionelt og med omsorg og service i top. Jeg oplevede en tilgang til behandlingen af kroppen som en helhed, uden ubehagelige smerter men dybdegående og med fokus på de årsager og sammenhænge der ligger bagved de symptomer man oplever i hverdagen. Tusind tak Jannie for en skøn oplevelse. Balsam for både krop og sjæl. Kan kun anbefales."

Heidi Guiderdoni

★★★★★