Læs om Inger K. Nielsen

FYSIOTERAPEUT INGER K. NIELSEN

Inger er autoriseret fysioterapeut og har en kandidat i Sundhedsantropologi. Inger har en lang, og klinisk bred erfaring fra næsten 20 års arbejde som praktiserende manuelterapeut samt mange års erfaring med kroniske smerterpatienter, genoptræning og holdtræning. 

Inger foretrækker ”Hands on approach”, især i opstartsfasen af et behandlingsforløb. En målrettet træning, kropsbevidsthed og fokus på årsagssammenhænge, er lige så vigtig en bestanddel, når der skal løses kropslige udfordringer.

Læs mere på denlillefys.dk

Vil du vide mere?

Ring på: 71 70 79 59

Send mig en mail

Anmeldelser

"Jeg har flere gange haft den glæde at få Kropsterapi hos Rest-Room by Norling. Jannie er virkelig professionel og brand dygtig. Sidste gang, fik jeg behandling var efter et biluheld, hvor min nakke havde fået et skub og var virkelig øm og stiv. Jannie fik løsnet nakken og jeg er helt uden smerter nu. Det er en fornøjelse at besøge Rest-Room by Norling, hvor der altid er smil og dejlig stemning. Det er helt sikkert et sted jeg kommer tilbage til igen og igen."

Tina Lykke

★★★★★

"Hos Jannie får man altid behandling i verdens klasse! Jeg har efterhånden prøvet det meste, men det eneste som har hjulpet mig er mine behandlinger hos Jannie. Herudover får man altid nærværende og smilende behandler i en dejlig atmosfære. Jeg giver hende mine varmeste anbefaler."

Camilla Mose

★★★★★

"45 minutters kropsterapi efterfulgt af 45 minutters zoneterapi i lækre omgivelser, udført professionelt og med omsorg og service i top. Jeg oplevede en tilgang til behandlingen af kroppen som en helhed, uden ubehagelige smerter men dybdegående og med fokus på de årsager og sammenhænge der ligger bagved de symptomer man oplever i hverdagen. Tusind tak Jannie for en skøn oplevelse. Balsam for både krop og sjæl. Kan kun anbefales."

Heidi Guiderdoni

★★★★★