Læs om Yvonne W.M. Rostholm

YOGAINSTRUKTØR YVONNE W.M. ROSTHOLM

KROPSTERAPEUTISK YOGA

Yogaformen øger din kropslige bevidsthed. Hver yogaøvelse viser, hvordan de er forbundet med bestemte kropsdele samt hvilke følelser, der er forbundet med kropsdelen eller den spænding som du oplever.

GIVER DIG EVNEN TIL AT:

  • Lytte til din krop
  • Give slip
  • Åbne op
  • Folde dig ud som Lotusblomsten

Priser

1 x yoga á 90 min. kr. 175,-

20 x yoga á 90 min. kr. 3.000,-

Book på tlf.: 25 37 01 98 eller på e-mail: fridayamk@gmail.com

Yvonne underviser hos Rest-Room by Norling hver tirsdag kl. 17.00 – 18.30.

Vil du vide mere?

Ring på: 71 70 79 59

Send mig en mail

Anmeldelser

"Jeg har flere gange haft den glæde at få Kropsterapi hos Rest-Room by Norling. Jannie er virkelig professionel og brand dygtig. Sidste gang, fik jeg behandling var efter et biluheld, hvor min nakke havde fået et skub og var virkelig øm og stiv. Jannie fik løsnet nakken og jeg er helt uden smerter nu. Det er en fornøjelse at besøge Rest-Room by Norling, hvor der altid er smil og dejlig stemning. Det er helt sikkert et sted jeg kommer tilbage til igen og igen."

Tina Lykke

★★★★★

"Hos Jannie får man altid behandling i verdens klasse! Jeg har efterhånden prøvet det meste, men det eneste som har hjulpet mig er mine behandlinger hos Jannie. Herudover får man altid nærværende og smilende behandler i en dejlig atmosfære. Jeg giver hende mine varmeste anbefaler."

Camilla Mose

★★★★★

"45 minutters kropsterapi efterfulgt af 45 minutters zoneterapi i lækre omgivelser, udført professionelt og med omsorg og service i top. Jeg oplevede en tilgang til behandlingen af kroppen som en helhed, uden ubehagelige smerter men dybdegående og med fokus på de årsager og sammenhænge der ligger bagved de symptomer man oplever i hverdagen. Tusind tak Jannie for en skøn oplevelse. Balsam for både krop og sjæl. Kan kun anbefales."

Heidi Guiderdoni

★★★★★