SYMPTOMER

HOVEDPINE (SPÆNDINGSHOVEDPINE - MIGRÆNE)

SPÆNDINGSHOVEDPINE
Hovedpine kan komme af spændinger, og spændingerne kan komme flere steder fra. Det kan f.eks. være spændinger i kæbe, hals, tindinger eller nakke.

Når vi taler om spændingshovedpine, er der en grund til at disse spændinger opstår hos dig.

Et typisk eksempel er spændte kæber. Måske bider du tænderne sammen, og tager dig sammen. Det kan både være med arbejde, skole eller helt andre ting. Det kan være rent mentalt, at du er i et mønster hvor du føler at du skal kunne klare en masse. Ofte er det ubevidst, at man bider tænderne sammen.Et andet eksempel kan være at du har lidt for travlt, for mange tanker, måske er du ligefrem stresset, og derfor har skuldrene oppe om ørerne. Dette giver spænd i nakke og øvre ryg, som så forårsager hovedpinen.

Kropsterapi
Med kropsterapi kan man nemt og effektivt løsne op for spændingshovedpine. Jeg arbejder med pulserende massage og akupressurtryk, som er tryk på specifikke punkter rundt omkring på kroppen. Samtidig guider jeg dig i din vejrtrækning, så du bliver helt afslappet, og kan give slip på de spænd der giver dig hovedpine.

Vi taler om de årsager og mønstre der evt. ligger bag spændingshovedpinen. Vi har alle mønstre som er mere eller mindre hensigtsmæssige. Ved at blive bevidst om disse mønstre, kan du ændre dem og få det bedre.

MIGRÆNE
Migræne er kendetegnende ved en pulserende kraftig hovedpine. Et anfald kan tage fra 4-72 timer og medfører ofte lyd- og lysfølsomhed samt kvalme.

Hos nogle er migræne hormonelt betinget, men migræne kan bestemt også være stressudløst. Stress kan både være stress i kroppen fordi du måske spiser/drikker noget du ikke tåler, eller stress fordi du har for meget i hovedet. Det kan også være udløst af medicin, vacciner eller manglende søvn.

Zoneterapi
Zoneterapi kan gøre en forskel for dig med migræne. Zoneterapi er tryk og massage under og på fødderne. Der arbejdes med specifikke punkter der stimulerer organer og indre energibaner. Herved kan man skabe balance i det hormonelle system, hvilket kan være med til at mindske hormonel migræne eller fjerne migræneanfald helt.

Vi taler om din livsstil og stress. Måske er der også noget der skal ændres der.

Kontakt
Jeg har gode erfaringer med behandling af både spændingshovedpine og migræne. Jeg har flere klienter der helt er sluppet for hovedpine, og nogle der er gået fra at have migræneanfald flere gange om ugen til kun at have et enkelt anfald om måneden.

Lider du af spændingshovedpine/migræne, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig. Eller du kan sende en e-mail på norling@rest-room.dk.

NAKKESPÆNDINGER

NAKKESPÆNDINGER
Spændinger og smerter i nakken opstår ofte fordi du sidder forkert og måske for meget. Det kan være ved meget brug af pc, smartphones eller måske strikketøjet, hvor nakken er let foroverbøjet. Hovedet vejer op til 7 kg., så det kan være meget for nakken at bære, hvis det er i længere tid.
Nakkespændinger kan trække ud i skuldre, arme, give hovedpine, svimmelhed, nedsat hørelse, trykken for øjnene og brystspændinger.

Nakkeproblemer kan også handle om at man er lidt ”stivnakket”, ufleksibel og måske har lidt svært ved at kunne se tingene fra en anden side. Det kan være at der er noget du har modstand på, eller at du føler dig presset.

Uanset hvad der er årsag til dine nakkespændinger, kan man afhjælpe nakkespændinger med både kropsterapi og zoneterapi. I begge behandlinger vil vi tale om hvad der kan være årsag til dine nakkespændinger.

Kropsterapi
Med kropsterapi kan jeg løsne spænd i nakken med dybdegående og pulserende massage samt akupressurtryk. Jeg vil arbejde med din halsmuskulatur, dine arme og skuldre, samt din lænd, da mange nakkesmerter er startet med spændinger i lænden.
For at kompensere for disse smerter spænder man ofte op i skuldre og nakke.
Jeg guider dig i din vejrtrækning, så du bliver helt afslappet, og kan give slip på de spændinger der er i nakken.

Zoneterapi
Zoneterapi vil også være ganske effektivt ved nakkesmerter. Zoneterapi er tryk og massage under og på fødderne. Der arbejdes med specifikke punkter der stimulerer organer og indre energibaner. Med zoneterapi vil jeg bl.a. arbejde med alle muskler, knogler, rygsøjle og nervesystemet via fødderne.

Kontakt
Lider du af nakkespændinger, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig. Eller du kan sende en e-mail på norling@rest-room.dk.

SKULDERSMERTER

SKULDERSMERTER
Skuldersmerter kan opstå af flere årsager. Det kan være inflammation, overbelastning, nerveafklemning pga. spændinger, gigt osv. Der kan opstå det der hedder en frossen skulder, som er inflammation omkring skulderleddet man har gået med for længe. Skulderleddet er et af de mest avancerede led vi har, og hvis der først kommer irritation omkring skulderen, kan det være svært at komme af med, hvis ikke man gør noget ved det med det samme.
Kvinder omkring overgangsalderen oplever ofte skuldersmerter. Dette kan være pga. at slimhinderne bliver mere sarte og dermed mere udsatte for inflammation.

Skuldersmerter handler ofte om, at du har for stort et ansvar på dine skuldre. Det kan være fordi du er stresset og trækker skuldrene op om ørerne. En frossen skulder er som regel fordi der er noget du holder fast i.

 Skuldersmerter kan behandles med både kropsterapi, zoneterapi og ikke mindst nerverefleksologi. Uanset hvilken behandling du vælger, vil vi tale om hvad der kan være årsag til dine skuldersmerter. Jeg vil kombinere både krops- og zoneterapi med nerverefleksologi.

Kropsterapi
Med kropsterapi kan jeg løsne alle spænd der ligger omkring skulder og skulderblad med dybdegående og pulserende massage samt akupressurtryk. Jeg vil arbejde med nakke, hals og arme, samt din lyske/hofte, da mange skuldersmerter stammer fra spændinger der.
Jeg guider dig i din vejrtrækning, så du bliver helt afslappet, og kan give slip på de spændinger der er. 

Zoneterapi
Zoneterapi vil også være ganske effektivt ved skuldersmerter. Zoneterapi er tryk og massage under og på fødderne. Der arbejdes med specifikke punkter der stimulerer organer og indre energibaner. Med zoneterapi vil jeg bl.a. arbejde med alle muskler, knogler, skulderled og nervesystemet via fødderne.

Nerverefleksologi
Nerverefleksologi er vedvarende tryk på meget specifikke punkter på og under fødderne. Herved kan man stimulere nerverne omkring skulderen. Behandlingen er meget effektiv og har øjeblikkelige virkning.

Kontakt
Lider du af skuldersmerter, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig. Eller du kan sende en e-mail på norling@rest-room.dk.

ARME OG SOVENDE/SNURRENDE FINGRE

SOVENDE/SNURRENDE FINGRE OG HÆNDER
Hvis du oplever at dine fingre og hænder sover eller snurrer, så er det ofte fordi du er spændt i nakken og ved skulderbladet. Der sidder flere armnerver bag skulderbladet, og hvis der er spændinger der, kan disse nerver komme i klemme og give en sovende fornemmelse i fingrene.

ARME
Smerter og uro i dine arme kan have samme årsag som ovenstående, men det kan også komme fra albueleddet. Nogle gange er man ikke i tvivl om at det er albuen der gør ondt. Det kaldes enten en tennisalbue eller en golfalbue, alt afhængig af hvor smerten sidder. Ens for dem begge er, at der er inflammation i leddet.

Problemer med fingre, hænder og arme, kan handle om at du giver for meget, travlhed, har for mange bolde i luften eller har svært ved at favne dig selv.

Uro og smerter i fingre, hænder og arme, kan behandles med både kropsterapi, zoneterapi og ikke mindst nerverefleksologi. Uanset hvilken behandling du vælger, vil vi tale om hvad der kan være årsag til dine fysiske problemer. Jeg vil kombinere både krops- og zoneterapi med nerverefleksologi.

Kropsterapi
Med kropsterapi kan jeg løsne alle spænd der ligger omkring nakke, skuldre, skulderblade, albuer og arme med dybdegående og pulserende massage samt akupressurtryk. Jeg vil primært arbejde med hele din øvre ryg, bryst og arme. Men da kroppen hænger sammen på kryds og tværs, vil jeg også løsne lænden.
Jeg guider dig i din vejrtrækning, så du bliver helt afslappet, og kan give slip på de spændinger der er.

Zoneterapi
Zoneterapi vil også være effektivt ved udfordringer med arme og snurrende hænder. Zoneterapi er tryk og massage under og på fødderne. Der arbejdes med specifikke punkter der stimulerer organer og indre energibaner. Med zoneterapi vil jeg bl.a. arbejde med alle muskler, knogler, skulderblade, albuer og nervesystemet via fødderne.

Nerverefleksologi
Nerverefleksologi er vedvarende tryk på meget specifikke punkter på og under fødderne. Herved kan man stimulere armnerverne. Behandlingen er meget effektiv og har øjeblikkelige virkning.

Kontakt
Lider du af skuldersmerter, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig. Eller du kan sende en e-mail på norling@rest-room.dk.

Ondt i ryggen

Rygsmerter kan være mange ting, og har også mange navne; ondt i ryggen, hold i ryggen/lænden, hekseskud osv.. 60-70% af alle danskere oplever rygsmerter 1 eller flere gange i livet. 15% af dem bliver langtidssygemeldt. Men der kan faktisk gøres noget ved rygsmerter. Både kropsterapi og zoneterapi kan gøre en forskel og jeg har rigtig gode erfaringer med at lindre/fjerne flere former for rygsmerter.

Har du problemer med ryggen, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig.

Hold i ryggen eller hekseskud

Et akut opstået hold i ryggen kan være et facetled der har sat sig fast, eller en overbelastet muskel der kramper. Kropsterapi er ideelt til at løsne og afslappe musklerne. Jeg arbejder med pulserende massage der skaber flow i kroppen, så der kommer passage for både kredsløb og lymfesystem, der hvor der er en låsning. Samtidig guider jeg din vejrtrækning så du bliver helt afslappet og dermed kan give slip på dit hold.

Har du hold i ryggen, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig.

Lændesmerter

Rigtig mange døjer med lændesmerter. Undersøgelser har vist, at af alle danskere har ca. 30% haft ondt i lænden indenfor de sidste 2 uger. Der kan være mange årsager til lændesmerter. Nedenfor kan du se nogle eksempler på lændesmerter og hvad jeg kan gøre ved det.

Har du problemer med lænden, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig.

Ischias

Ishciassmerter kan starte i lænden, gå ned gennem ballen, trække ned i benet og helt ned i foden. Ischiasnerven er vores længste nerve, der netop går fra nederste del af lænden og hele vejen ned i foden. Smerter opstår fordi denne nerve sidder i klemme.

Ikke alle mærker smerter alle steder. Nogle mærker uro i benene. Det er ofte kun det ene ben der bliver berørt. Benet kan miste lidt af følelsen, kraften og i øvrigt være “irriteret”. Andre mærker smerter i ballen eller begge dele.

Har du problemer med ischiasnerven, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig.

Piriformis syndrom

Piriformis syndrom kan ligeledes give ischiassmerter, da en spændt piriformismuskel også kan gøre at ischiasnerven kommer i klemme. Piriformis er en lille muskel der hæfter på korsbenet og ned på ydersiden af lårbenet opadtil. Disse smerter viser sig ofte i balle og hofte.

Har du problemer med ryggen, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig.

Psoas

Psoas-musklen er den dybeste hoftebøjer og det er den muskel der ofte er med til at give smerter i nederste del af ryggen, lyske og bækken.
Psoas-musklen hæfter på alle 5 lændehvirvler, kører gennem bækkenet, hen over lysken og ned på lårbenet, hvor den hæfter. Psoas-musklen har derfor stor betydning for kroppens holdning. En spændt psoas-muskel kan trække kroppen/bækkenet skævt og herved give smerter i lænden og andre steder.
Der er mange grunde til at psoas-musklen bliver spændt. Den kan bl.a. kædes sammen med vores mentale tilstand. Ofte hænger stress og frygt sammen med en spændt psoas. Psoas er en af de første muskler der spænder op når vi bevidst/ubevidst forsøger at flygte.

Har du problemer med ryggen, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig.

Diskusprolaps (i lænden)

En diskusprolaps i lænden ses ofte i 30-50 års alderen, og kan opstå i forbindelse med et tungt løft eller en anden uhensigtsmæssig bevægelse. Det er en af bruskskiverne i ryghvirvlen der buler ud og herved klemmer på nerverne. Smerter i forbindelse med en diskusprolaps trækker ofte ned i benet. Benene kan miste lidt af følelsen, kraften og man kan også miste kontrollen over vandladningen.

Både kropsterapi og zoneterapi kan hjælpe på alle former for lændesmerter.
Med kropsterapi giver jeg en dybdegående og pulserende massage. Pulseringen gør at der kommer flow gennem hele kroppen og alle blokeringer bliver løsnet. Jeg bruger også akupressurtryk, som er tryk på triggerpunkter forskellige steder på kroppen. Hertil løsner jeg muskler, sener og bindevæv godt og så laver jeg forskellige stræk for baller, lyske og lænd. Jeg er selvfølgelig ekstra påpasselig med stræk ved nylig diskusprolaps. Hvis nødvendigt løsner jeg også din psoasmuskel.

Med zoneterapi går jeg ind og stimulerer hele nervesystemet, og jeg arbejder også på muskler og knogler i hele kroppen gennem fødderne. Jeg stimulerer ligeledes kredsløb og lymfesystem, der understøtter at der kommer flow og bevægelse i kroppen.
En kombination af kropsterapi og zoneterapi er en optimal løsning på lændeproblemer.

Har du problemer med ryggen, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig.

Smerter i midterste del af ryggen

Smerter i den midterste del af ryggen skyldes ofte et facetled der har sat sig fast. Midtryggen hænger også sammen med brystmuskulaturen og vejrtrækningen, som kan blive besværet.

Med kropsterapi kan smerter i den midterste del af ryggen sagtens afhjælpes. Med pulserende massage samt akupressurtryk, vil jeg stille og roligt løsne spændingerne. Jeg vil bl.a. afspænde diafragma, som er vores vejrtrækningsmuskel, der sidder oppe under ribbenskanten på forsiden og kører hele vejen rundt til ryggen. De fleste mærker allerede her en lettelse i rygsmerterne.

Har du problemer med ryggen, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig.

Smerter i øverste del af ryggen

Smerter mellem skulderbladene fremkommer ofte af en forkert holdning. F.eks. ved meget brug af pc, smartphones eller lignende, hvor nakken er let foroverbøjet. Disse smerter ses ofte hos børn og unge. Behandlingen vil stort set være som ved smerter i midterste del af ryggen. Dog vil jeg også sørge for at løsne nakken godt, samt arme og skuldre.

Zoneterapi vil også være ganske effektivt ved disse smerter i midt/øvre del af ryggen. Med zoneterapi vil jeg bl.a. arbejde med alle muskler og knogler gennem fødderne samt skabe frihed/balance i luftvejene.

Har du problemer med ryggen, så bestil tid behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig.

Stress

Hver 8. dansker føler sig stresset. Stress sætter sig i kroppen. Når vi ikke lytter til vores krop, vil den reagere med forskellige symptomer for at få os til at stoppe op. Symptomer på stress kan både være fysiske og psykiske. Bl.a. kan man føle sig træt, svimmel, få hjertebanken, en klump i halsen, få hukommelse- og koncentrationsbesvær, humørsvingninger og angst.

Både kropsterapi og zoneterapi kan afhjælpe stress. En stressbehandling hos mig starter med en kort samtale om hvordan du har det og hvilke symptomer du har. Jeg tilrettelægger behandlingen nøjagtig efter dig og din tilstand. Med kropsterapi vil jeg med pulserende massage sørge for at afspænde dine muskler, og sætte gang i lymfe- og kredsløb. Specielt nakke og ryg er ofte er spændt når man er stresset, men også resten af kroppen kan være spændt op. Med akupressurtryk vil jeg via nogle triggerpunkter på kroppen give dig energi tilbage i kroppen. Jeg arbejder også en del med din vejrtrækning, da den er meget vigtig i forhold til at komme ned og mærke sin krop og blive afslappet. I stressede situationer er vi mest oppe i hovedet. Jeg vil søge at gøre dig opmærksom på hvilke ubevidste mønstre du har i din krop, så du kan arbejde med disse. Bevidsthed er første skridt på vejen til at få det bedre.
Med zoneterapi kan jeg skabe ro og balance i din krop. Bl.a. stimulere dit nervesystem, hormonsystem og kredsløb. Dette gøres via tryk under og ovenpå fødderne.

Jeg har rigtig gode erfaringer med stress. Både gennem min klienter og så har jeg selv været gennem en depression efter en fødsel og senere stress i forbindelse med mit tidligere job.

Har du lyst til at prøve en stressbehandling hos mig, så kan du bestille tid her.
Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig.

Vil du vide mere?

Ring på: 71 70 79 59

Send os en mail

Anmeldelser

"Jeg har flere gange haft den glæde at få Kropsterapi hos Rest-Room by Norling. Jannie er virkelig professionel og brand dygtig. Sidste gang, fik jeg behandling var efter et biluheld, hvor min nakke havde fået et skub og var virkelig øm og stiv. Jannie fik løsnet nakken og jeg er helt uden smerter nu. Det er en fornøjelse at besøge Rest-Room by Norling, hvor der altid er smil og dejlig stemning. Det er helt sikkert et sted jeg kommer tilbage til igen og igen."

Tina Lykke

★★★★★

"Hos Jannie får man altid behandling i verdens klasse! Jeg har efterhånden prøvet det meste, men det eneste som har hjulpet mig er mine behandlinger hos Jannie. Herudover får man altid nærværende og smilende behandler i en dejlig atmosfære. Jeg giver hende mine varmeste anbefaler."

Camilla Mose

★★★★★

"45 minutters kropsterapi efterfulgt af 45 minutters zoneterapi i lækre omgivelser, udført professionelt og med omsorg og service i top. Jeg oplevede en tilgang til behandlingen af kroppen som en helhed, uden ubehagelige smerter men dybdegående og med fokus på de årsager og sammenhænge der ligger bagved de symptomer man oplever i hverdagen. Tusind tak Jannie for en skøn oplevelse. Balsam for både krop og sjæl. Kan kun anbefales."

Heidi Guiderdoni

★★★★★