SYMPTOMER

STRESS, DEPRESSION OG ANGST

STRESS
Stress sætter sig i kroppen. Når vi ikke lytter til vores krop, vil den reagere med forskellige symptomer for at få os til at stoppe op. Symptomer på stress kan både være fysiske og psykiske. Bl.a. kan man føle sig træt, svimmelhed, hovedpine, få hjertebanken, en klump i halsen, vejrtrækningsproblemer, fordøjelsesproblemer, muskelømhed, få hukommelse- og koncentrationsbesvær og humørsvingninger mv.

DEPRESSION
Depression kan bl.a. opstå, hvis du har været stresset for længe uden at gøre noget ved det. Depression kendetegner sig – udover stresssymptomer – ved tristhed, nedtrykthed, modløshed. Rent fysisk kan du opleve at der er nogle ting du ikke kan.

ANGST
Angst kan opstå i forbindelse med stress og evt. depression. Angst opstår som regel i anfald, og viser sig i kroppen som f.eks. uro, hjertebanken, snurren i armen, vejrtrækningsproblemer, rysten, trykken for brystet og ikke mindst følelsen af ikke at have kontrol.

Om det er stress, depression og/eller angst, så sætter det hele sig i kroppen. Derfor giver det god mening at løsne og behandle kroppen.
En stressbehandling hos mig starter med en kort samtale om hvordan du har det og hvilke symptomer du har. Jeg tilrettelægger behandlingen nøjagtig efter dig og din tilstand.

Kropsterapi
Med kropsterapi vil jeg afspænde dine muskler med dybdegående og pulserende massage. Jeg sætter gang i dit lymfe- og kredsløb, og med akupressurtryk vil jeg via triggerpunkter give dig energi tilbage i kroppen.
Jeg guider dig i din vejrtrækning, så du bliver helt afslappet, og kommer til at mærke din krop. I stressede situationer er man meget oppe i hovedet, og det er vigtigt at komme ned at mærke kroppen også.
Jeg vil søge at gøre dig opmærksom på hvilke ubevidste mønstre du har, så du kan arbejde med disse. Bevidsthed er første skridt på vejen til at få det bedre.

Zoneterapi
Med zoneterapi kan man arbejde med nervesystemet, og også løsne en spændt krop. Zoneterapi er tryk og massage under og på fødderne. Der arbejdes med specifikke punkter der stimulerer organer og indre energibaner.

Øreakupunktur
Øreakupunktur er nåle der sættes på specifikke punkter på ørerne. Herved kan man effektivt skabe ro i kroppen. Ved stress sætter jeg ofte nåle i, mens vi arbejder med kroppen, hvis du har lyst til det.

Jeg har rigtig gode erfaringer med at behandle stress, depression og angst, som jeg også tidligere har mærket på egen krop. Ofte er der en del samtale i disse behandlinger.
Du bestemmer selv om du vil have krops- eller zoneterapi. Det er hvad der passer dig bedst. Jeg kan dog anbefale en kombibehandling, så vi har lidt mere tid til at skabe ro i dit system. 

Kontakt
Vil du prøve en stressbehandling hos mig, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig. Eller du kan sende en e-mail på norling@rest-room.dk

Har du brug for yderligere samtale, kan jeg varmt anbefale psykoterapi ved Learningminds, som er at finde på samme adresse.

HOVEDPINE (SPÆNDINGSHOVEDPINE - MIGRÆNE)

SPÆNDINGSHOVEDPINE
Hovedpine kan komme af spændinger, og spændingerne kan komme flere steder fra. Det kan f.eks. være spændinger i kæbe, hals, tindinger eller nakke.

Når vi taler om spændingshovedpine, er der en grund til at disse spændinger opstår hos dig.

Et typisk eksempel er spændte kæber. Måske bider du tænderne sammen, og tager dig sammen. Det kan både være med arbejde, skole eller helt andre ting. Det kan være rent mentalt, at du er i et mønster hvor du føler at du skal kunne klare en masse. Ofte er det ubevidst, at man bider tænderne sammen.Et andet eksempel kan være at du har lidt for travlt, for mange tanker, måske er du ligefrem stresset, og derfor har skuldrene oppe om ørerne. Dette giver spænd i nakke og øvre ryg, som så forårsager hovedpinen.

Kropsterapi
Med kropsterapi kan man nemt og effektivt løsne op for spændingshovedpine. Jeg arbejder med pulserende massage og akupressurtryk, som er tryk på specifikke punkter rundt omkring på kroppen. Samtidig guider jeg dig i din vejrtrækning, så du bliver helt afslappet, og kan give slip på de spænd der giver dig hovedpine.

Vi taler om de årsager og mønstre der evt. ligger bag spændingshovedpinen. Vi har alle mønstre som er mere eller mindre hensigtsmæssige. Ved at blive bevidst om disse mønstre, kan du ændre dem og få det bedre.

MIGRÆNE
Migræne er kendetegnende ved en pulserende kraftig hovedpine. Et anfald kan tage fra 4-72 timer og medfører ofte lyd- og lysfølsomhed samt kvalme.

Hos nogle er migræne hormonelt betinget, men migræne kan bestemt også være stressudløst. Stress kan både være stress i kroppen fordi du måske spiser/drikker noget du ikke tåler, eller stress fordi du har for meget i hovedet. Det kan også være udløst af medicin, vacciner eller manglende søvn.

Zoneterapi
Zoneterapi kan gøre en forskel for dig med migræne. Zoneterapi er tryk og massage under og på fødderne. Der arbejdes med specifikke punkter der stimulerer organer og indre energibaner. Herved kan man skabe balance i det hormonelle system, hvilket kan være med til at mindske hormonel migræne eller fjerne migræneanfald helt.

Vi taler om din livsstil og stress. Måske er der også noget der skal ændres der.

Kontakt
Jeg har gode erfaringer med behandling af både spændingshovedpine og migræne. Jeg har flere klienter der helt er sluppet for hovedpine, og nogle der er gået fra at have migræneanfald flere gange om ugen til kun at have et enkelt anfald om måneden.

Lider du af spændingshovedpine/migræne, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig. Eller du kan sende en e-mail på norling@rest-room.dk.

NAKKESPÆNDINGER

NAKKESPÆNDINGER
Spændinger og smerter i nakken opstår ofte fordi du sidder forkert og måske for meget. Det kan være ved meget brug af pc, smartphones eller måske strikketøjet, hvor nakken er let foroverbøjet. Hovedet vejer op til 7 kg., så det kan være meget for nakken at bære, hvis det er i længere tid.
Nakkespændinger kan trække ud i skuldre, arme, give hovedpine, svimmelhed, nedsat hørelse, trykken for øjnene og brystspændinger.

Nakkeproblemer kan også handle om at man er lidt ”stivnakket”, ufleksibel og måske har lidt svært ved at kunne se tingene fra en anden side. Det kan være at der er noget du har modstand på, eller at du føler dig presset.

Uanset hvad der er årsag til dine nakkespændinger, kan man afhjælpe nakkespændinger med både kropsterapi og zoneterapi. I begge behandlinger vil vi tale om hvad der kan være årsag til dine nakkespændinger.

Kropsterapi
Med kropsterapi kan jeg løsne spænd i nakken med dybdegående og pulserende massage samt akupressurtryk. Jeg vil arbejde med din halsmuskulatur, dine arme og skuldre, samt din lænd, da mange nakkesmerter er startet med spændinger i lænden.
For at kompensere for disse smerter spænder man ofte op i skuldre og nakke.
Jeg guider dig i din vejrtrækning, så du bliver helt afslappet, og kan give slip på de spændinger der er i nakken.

Zoneterapi
Zoneterapi vil også være ganske effektivt ved nakkesmerter. Zoneterapi er tryk og massage under og på fødderne. Der arbejdes med specifikke punkter der stimulerer organer og indre energibaner. Med zoneterapi vil jeg bl.a. arbejde med alle muskler, knogler, rygsøjle og nervesystemet via fødderne.

Kontakt
Lider du af nakkespændinger, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig. Eller du kan sende en e-mail på norling@rest-room.dk.

SKULDERSMERTER

SKULDERSMERTER
Skuldersmerter kan opstå af flere årsager. Det kan være inflammation, overbelastning, nerveafklemning pga. spændinger, gigt osv. Der kan opstå det der hedder en frossen skulder, som er inflammation omkring skulderleddet man har gået med for længe. Skulderleddet er et af de mest avancerede led vi har, og hvis der først kommer irritation omkring skulderen, kan det være svært at komme af med, hvis ikke man gør noget ved det med det samme.
Kvinder omkring overgangsalderen oplever ofte skuldersmerter. Dette kan være pga. at slimhinderne bliver mere sarte og dermed mere udsatte for inflammation.

Skuldersmerter handler ofte om, at du har for stort et ansvar på dine skuldre. Det kan være fordi du er stresset og trækker skuldrene op om ørerne. En frossen skulder er som regel fordi der er noget du holder fast i.

 Skuldersmerter kan behandles med både kropsterapi, zoneterapi og ikke mindst nerverefleksologi. Uanset hvilken behandling du vælger, vil vi tale om hvad der kan være årsag til dine skuldersmerter. Jeg vil kombinere både krops- og zoneterapi med nerverefleksologi.

Kropsterapi
Med kropsterapi kan jeg løsne alle spænd der ligger omkring skulder og skulderblad med dybdegående og pulserende massage samt akupressurtryk. Jeg vil arbejde med nakke, hals og arme, samt din lyske/hofte, da mange skuldersmerter stammer fra spændinger der.
Jeg guider dig i din vejrtrækning, så du bliver helt afslappet, og kan give slip på de spændinger der er. 

Zoneterapi
Zoneterapi vil også være ganske effektivt ved skuldersmerter. Zoneterapi er tryk og massage under og på fødderne. Der arbejdes med specifikke punkter der stimulerer organer og indre energibaner. Med zoneterapi vil jeg bl.a. arbejde med alle muskler, knogler, skulderled og nervesystemet via fødderne.

Nerverefleksologi
Nerverefleksologi er vedvarende tryk på meget specifikke punkter på og under fødderne. Herved kan man stimulere nerverne omkring skulderen. Behandlingen er meget effektiv og har øjeblikkelige virkning.

Kontakt
Lider du af skuldersmerter, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig. Eller du kan sende en e-mail på norling@rest-room.dk.

ARME, ALBUER OG SOVENDE/SNURRENDE FINGRE

SOVENDE/SNURRENDE FINGRE OG HÆNDER
Hvis du oplever at dine fingre og hænder sover eller snurrer, så er det ofte fordi du er spændt i nakken og ved skulderbladet. Der sidder flere armnerver bag skulderbladet, og hvis der er spændinger der, kan disse nerver komme i klemme og give en sovende fornemmelse i fingrene.

ARME/ALBUER
Smerter og uro i dine arme kan have samme årsag som ovenstående, men det kan også komme fra albueleddet. Nogle gange er man ikke i tvivl om at det er albuen der gør ondt. Det kaldes enten en tennisalbue eller en golfalbue, alt afhængig af hvor smerten sidder. Ens for dem begge er, at der er inflammation i leddet.

Problemer med fingre, hænder og arme, kan handle om at du giver for meget, travlhed, har for mange bolde i luften eller har svært ved at favne dig selv.

Uro og smerter i fingre, hænder og arme, kan behandles med både kropsterapi, zoneterapi og ikke mindst nerverefleksologi. Uanset hvilken behandling du vælger, vil vi tale om hvad der kan være årsag til dine fysiske problemer. Jeg vil kombinere både krops- og zoneterapi med nerverefleksologi.

Kropsterapi
Med kropsterapi kan jeg løsne alle spænd der ligger omkring nakke, skuldre, skulderblade, albuer og arme med dybdegående og pulserende massage samt akupressurtryk. Jeg vil primært arbejde med hele din øvre ryg, bryst og arme. Men da kroppen hænger sammen på kryds og tværs, vil jeg også løsne lænden.
Jeg guider dig i din vejrtrækning, så du bliver helt afslappet, og kan give slip på de spændinger der er.

Zoneterapi
Zoneterapi vil også være effektivt ved udfordringer med arme og snurrende hænder. Zoneterapi er tryk og massage under og på fødderne. Der arbejdes med specifikke punkter der stimulerer organer og indre energibaner. Med zoneterapi vil jeg bl.a. arbejde med alle muskler, knogler, skulderblade, albuer og nervesystemet via fødderne.

Nerverefleksologi
Nerverefleksologi er vedvarende tryk på meget specifikke punkter på og under fødderne. Herved kan man stimulere armnerverne. Behandlingen er meget effektiv og har øjeblikkelige virkning.

Kontakt
Lider du af skuldersmerter, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig. Eller du kan sende en e-mail på norling@rest-room.dk.

ØVRE RYG OG BRYSTMUSKULATUR

SMERTER I ØVRE RYG
Smerter mellem skulderbladene fremkommer ofte af en forkert holdning. F.eks. ved meget brug af pc, smartphones, strikketøj eller lignende, hvor nakken er let foroverbøjet.
Det kan også være en holdning du har tillært dig for at passe lidt på dig selv. Hvis f.eks. skuldrene peger ind mod brystet, kan det være fordi du beskytter dit hjerte.
Smerter i øvre ryg kan også handle om evnen til at modtage kærlighed, føle sig uelsket eller mangle støtte i livet.

Kropsterapi
Med kropsterapi kan jeg løsne alle spænd der ligger omkring nakke, skuldre, skulderblade med dybdegående og pulserende massage samt akupressurtryk. Jeg vil primært arbejde med hele din øvre ryg og brystmuskulatur. Men da kroppen hænger sammen på kryds og tværs, vil jeg også løsne lænden.
Jeg guider dig i din vejrtrækning, så du bliver helt afslappet, og kan give slip på de spændinger der er.

Zoneterapi
Zoneterapi vil også være effektivt ved spændinger i øvre ryg. Zoneterapi er tryk og massage under og på fødderne. Der arbejdes med specifikke punkter der stimulerer organer og indre energibaner. Med zoneterapi vil jeg bl.a. arbejde med alle muskler, knogler, skulderblade, åbne dine luftveje og skabe lidt mere plads i øvre ryg, via fødderne.

Nerverefleksologi
Nerverefleksologi er vedvarende tryk på meget specifikke punkter på og under fødderne. Herved kan man stimulere nerverne ved rygsøjlen. Behandlingen er meget effektiv og har øjeblikkelige virkning.

Kontakt
Lider du af smerter i øvre ryg eller brystmuskulatur, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig. Eller du kan sende en e-mail på norling@rest-room.dk.

MIDTERSTE DEL AF RYGGEN OG VEJRTRÆKNING

SMERTER I MIDTERSTE DEL AF RYGGEN
Smerter i den midterste del af ryggen skyldes ofte et facetled der har sat sig fast og/eller at du har en meget spændt vejrtrækningsmuskel.
Vejrtrækningen bliver ofte påvirket ved spændinger i midt ryg.
Du går højst sandsynligt og holder lidt på vejret, og dermed bliver diafragma (vejtrækningsmusklen) spændt og det bliver sværere at trække vejret helt ned i maven. Vedvarende muskelspændinger i midt ryg kan forårsage, at et facetled kan sætte sig fast, som et hold i ryggen.

Kropsterapi
Med kropsterapi kan jeg løsne alle spænd der ligger omkring midt ryg og brystmuskulatur, med dybdegående og pulserende massage samt akupressurtryk. Jeg vil arbejde en del med diafragma (vejrtrækningsmusklen) som sidder under ribbenene hele vejen rundt til midt ryg. Når den er løsnet mærker de fleste at smerterne i midt ryg letter.
Jeg guider dig i din vejrtrækning, så du bliver helt afslappet, og kan give slip på de spændinger der er.

Zoneterapi
Zoneterapi vil også være effektivt ved spændinger i midt ryg og vejrtrækningsproblemer. Zoneterapi er tryk og massage under og på fødderne. Der arbejdes med specifikke punkter der stimulerer organer og indre energibaner. Med zoneterapi vil jeg bl.a. arbejde med alle muskler, knogler, åbne dine luftveje og skabe mere plads til at trække vejret, via fødderne.

Nerverefleksologi
Nerverefleksologi er vedvarende tryk på meget specifikke punkter på og under fødderne. Herved kan man stimulere diafragma (vejrtrækningsmusklen). Behandlingen er meget effektiv og har øjeblikkelige virkning.

Kontakt
Lider du af smerter i midt ryg eller/og vejrtrækningsproblemer, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig. Eller du kan sende en e-mail på norling@rest-room.dk.

LÆNDESMERTER OG PSOAS

LÆNDESMERTER OG PSOASMUSKLEN
Der kan være mange årsager til lændesmerter. Men ofte er det en spændt psoasmuskel der er med til at give smerter i nederste del af ryggen, lyske og bækken.
Psoasmusklen er vores hoftebøjer. Den har stor betydning for kroppens holdning, og når den er spændt, kan kroppen/bækkenet trækkes skævt og herved give smerter i lænden.

Rent mentalt hænger stress og frygt sammen med psoas. Psoas er en af de første muskler der spænder op når vi bevidst/ubevidst forsøger at flygte eller er klar til at stikke af.
Lændeproblemer kan også hænge sammen med usikkerhed og/eller forventninger til sig selv.

Kropsterapi
Med kropsterapi kan jeg løsne spænd i lænden med dybdegående og pulserende massage samt akupressurtryk. Jeg løsner også psoasmusklen med bl.a. forskellige stræk, og ved at trække forsigtigt i den.
Jeg guider dig i din vejrtrækning, så du bliver helt afslappet, og kan give slip på de spændinger der er.

Zoneterapi
Zoneterapi vil også være effektivt ved spændinger i lænden. Zoneterapi er tryk og massage under og på fødderne. Der arbejdes med specifikke punkter der stimulerer organer og indre energibaner. Med zoneterapi vil jeg bl.a. arbejde med alle muskler, knogler, der ligger omkring nedre ryg, via fødderne. Jeg vil også arbejde med fordøjelsen og især tyktarmen, da f.eks. hård mave/forstoppelse også kan give lændesmerter.

Nerverefleksologi
Nerverefleksologi er vedvarende tryk på meget specifikke punkter på og under fødderne. Herved kan man stimulere psoas samt spinalnerverne omkring lænden. Behandlingen er meget effektiv og har øjeblikkelige virkning.

Kontakt
Lider du af lændesmerter, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig. Eller du kan sende en e-mail på norling@rest-room.dk.

ISCHIAS OG URO I BENENE

ISCHIASSMERTER OG URO I BENENE
Ischiassmerter kan f.eks. mærkes i lænden, ballen, benet og/eller i foden. Ischiasnerven er vores længste og tykkeste nerve. Den udspringer fra ballen og forsyner nerverne i hele benet og foden. Smerterne opstår fordi denne nerve sidder i klemme.
Ikke alle mærker smerter alle steder og nogle mærker irritation eller uro i det ene ben.
Ischiassmerter kan opstå når du spænder ballerne sammen/tager dig sammen, og hvis du presser dig selv lidt for meget.

Kropsterapi
Med kropsterapi kan jeg løsne spænd omkring balle og lænd med dybdegående og pulserende massage samt akupressurtryk. Jeg laver forskellige stræk, for at skabe plads omkring ischiasnerven, hvilket vil give ro i benene og lindre smerter.
Jeg guider dig i din vejrtrækning, så du bliver helt afslappet, og kan give slip på de spændinger der er.
Kropsterapi er meget effektivt til lindring af ischiassmerter.

Zoneterapi
Med zoneterapi kan man også løsne spændinger omkring lænden. Zoneterapi er tryk og massage under og på fødderne. Der arbejdes med specifikke punkter der stimulerer organer og indre energibaner. Med zoneterapi vil jeg bl.a. arbejde med alle muskler og nerver, der ligger omkring nedre ryg, via fødderne.

Nerverefleksologi
Nerverefleksologi er vedvarende tryk på meget specifikke punkter på og under fødderne. Herved kan man stimulere ischiasnerven og de øvrige nerver omkring lænden. Behandlingen er meget effektiv og har øjeblikkelige virkning.

Kontakt
Lider du af ischiassmerter, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig. Eller du kan sende en e-mail på norling@rest-room.dk.

HOFTE OG PIRIFORMIS SYNDROM

HOFTESMERTER OG PIRIFORMIS SYNDROM
Piriformis syndrom kan give ischiassmerter, da en spændt piriformismuskel også kan gøre at ischiasnerven kommer i klemme. Piriformis er en lille muskel der hæfter på korsbenet og ned på ydersiden af lårbenet oppe ved hoften. Derfor viser disse smerter sig ofte i balle og hofte.

Piriformis kan irriteres, hvis man sidder meget med benene over kors, eller ved bilkørsel med manuelt gear (koblingsben).

Hoftesmerter kan handle om ikke at turde at tage en vigtig beslutning, eller være overbebyrdet. Bære noget på hofterne.

Kropsterapi
Med kropsterapi kan jeg løsne spænd omkring balle, hofter og lænd med dybdegående og pulserende massage samt akupressurtryk. Jeg laver forskellige stræk, for løsne piriformismusklen, hvilket vil lindre smerter i f.eks. hoften.
Jeg guider dig i din vejrtrækning, så du bliver helt afslappet, og kan give slip på de spændinger der er.

Zoneterapi
Med zoneterapi kan man også løsne spændinger i baller og hofte. Zoneterapi er tryk og massage under og på fødderne. Der arbejdes med specifikke punkter der stimulerer organer og indre energibaner. Med zoneterapi vil jeg bl.a. arbejde med alle muskler og nerver, der ligger omkring nedre ryg og hofter, via fødderne.

Nerverefleksologi
Nerverefleksologi er vedvarende tryk på meget specifikke punkter på og under fødderne. Herved kan man stimulere nerveforsyningen til piriformismusklen, som vil lindre smerter i baller og hofter. Behandlingen er meget effektiv og har øjeblikkelige virkning.

Kontakt
Lider du af smerter i hofte og/eller balle, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig. Eller du kan sende en e-mail på norling@rest-room.dk.

HOLD I RYGGEN ELLER HEKSESKUD

HOLD I RYGGEN/HEKSESKUD
Et akut opstået hold i ryggen eller hekseskud som nogen kalder det, kan være et lille facetled der har skubbet sig lidt. Det opstår som regel når der i længere tid har været spændinger i ryggen, og man så laver en ”forkert” bevægelse.

Et hold i ryggen kan være kroppens måde at få dig helt i ro på. Du har måske bemærket at du har ondt i ryggen, men ikke gjort noget ved det. Pludselig siger kroppen fra og du er tvunget til at tage dig af dig selv.

Kropsterapi
Kropsterapi er ideelt til at løsne og afslappe musklerne i ryggen. Jeg arbejder med dybdegående og pulserende massage der skaber flow i kroppen og passage for kredsløb og lymfesystem, der hvor der er en låsning.
Jeg guider dig i din vejrtrækning, så du bliver helt afslappet, og kan give slip på dit hold i ryggen.

Zoneterapi
Ofte starter jeg med zoneterapi når der er hold i ryggen. Med zoneterapi kan man skånsomt løsne de spændinger der er i og omkring ryggen. Jeg kan ofte mærke under fødderne, hvis der er et facetled der er hoppet ud.
Zoneterapi er tryk og massage under og på fødderne.

Nerverefleksologi
Nerverefleksologi er vedvarende tryk på meget specifikke punkter på og under fødderne. Her kan jeg få fat omkring spinalnerverne og give ro, så musklerne slipper og lindrer smerterne. Behandlingen er meget effektiv og har øjeblikkelige virkning.

Kontakt
Har du hold i ryggen, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og se om vi kan finde en akut tid. Eller du kan sende en e-mail på norling@rest-room.dk.

DISKUSPROLAPS (I LÆNDEN)

DISKUSPROLAPS
Diskusprolaps i lænden ses ofte i 30-50 års alderen, og kan opstå i forbindelse med et tungt løft eller en anden uhensigtsmæssig bevægelse. Det er en af bruskskiverne i ryghvirvlen der buler ud og herved klemmer på nerverne. Smerter i forbindelse med en diskusprolaps trækker ofte ned i benet. Man kan miste følelsen og/eller kraften i benet. Man kan også opleve at miste kontrollen over vandladningen.
Når der kommer diskusprolaps i ryggen, kan det betyde at du ikke længere kan hold dig oprejst. Ryggen prolapser, og du har puttet for meget i rygsækken.

Kropsterapi
Med kropsterapi kan jeg løsne spænd omkring lænden med dybdegående og pulserende massage samt akupressurtryk. Det gælder om at lave så meget plads omkring prolapsen som muligt, så den ikke trykker på nerverne, og derved giver smerter og andre symptomer. Jeg vil ofte lave forskellige stræk, men er selvfølgelig meget påpasselig, hvis der er diskusprolaps
Jeg guider dig i din vejrtrækning, så du bliver helt afslappet, og kan give slip på de spændinger der er.

Zoneterapi
Med zoneterapi kan man skånsomt løsne de spændinger der er i og omkring ryggen.
Zoneterapi er tryk og massage under og på fødderne.

Nerverefleksologi
Nerverefleksologi er vedvarende tryk på meget specifikke punkter på og under fødderne. Her kan jeg få fat omkring spinalnerverne og give ro, så musklerne slipper og lindrer smerterne. Behandlingen er meget effektiv og har øjeblikkelige virkning.

Kontakt
Har du diskusprolaps eller mistanke om det, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig. Eller du kan sende en e-mail på norling@rest-room.dk.

KNÆSMERTER

KNÆ
Der kan være mange årsager til knæsmerter, så som væske i knæet, smerter efter knæoperation, slidgigt eller smerter efter slag/vrid. Knæet er leddet mellem hofter og ankler, og er et af de mest sårbare led. Det er belastet af vores vægt, og af hvordan vi bærer vores krop.
Ofte opstår knæsmerter pga. låsning eller skævhed i bækkenet, spændinger i lyske og/eller lænd. Det kan også komme pga fejlstilling af anklerne – dvs. hvis man af en eller årsag går skævt på en fod.

Knæsmerter kan også handle om at du måske er lidt for stædig eller stolt pt., og dermed ubøjelig. Det kan også være, at knæene skælver eller giver efter. Det kan være fordi du skal til at ”rette dig op”, stå fast og tro på dig selv. Er der inflammation, kan det handle om vrede og irritation.

Kropsterapi
Med kropsterapi kan jeg løsne spænd omkring ben, knæ og lænd med dybdegående og pulserende massage samt akupressurtryk. Jeg laver forskellige stræk, for at skabe plads i lænden, hvis nerveforsyning hænger sammen med knæene.
Jeg guider dig i din vejrtrækning, så du bliver helt afslappet, og kan give slip på de spændinger der er.

Zoneterapi
Med zoneterapi kan man også løsne spændinger i ben og knæ. Zoneterapi er tryk og massage under og på fødderne. Der arbejdes med specifikke punkter der stimulerer organer og indre energibaner. Med zoneterapi vil jeg bl.a. arbejde med knæ samt alle muskler og nerver, der ligger omkring knæene, via fødderne.

Øreakupunktur
Øreakupunktur er nåle der sættes på specifikke punkter på ørerne. Herved kan man stimulere og mindske smerter i knæene.

Kontakt
Har du af knæsmerter, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig. Eller du kan sende en e-mail på norling@rest-room.dk.

ØMME FØDDER OG HÆLSPORE

FØDDER
Ømme fødder opstår ofte pga. fodtøj der ikke sidder ordentligt på foden. Det kan også komme hvis du har en skævhed i bækken/lænd.
Fødderne bærer os hele dagen, og vores vægt kan også spille ind i forhold til ømme fødder.

HÆLSPORE
Hælspore mærkes som smerter under hælen. Det er en betændelsestilstand, som kan være svær at komme af med. Hælspore kommer ligeledes af forkert fodtøj eller en skævhed i bækken/lænd.

Smerter i fødderne kan handle om du ikke er på vej i den rigtige retning. Det kan også være at du har svært ved at sige fra – sætte hælene i. Er der inflammation, kan det handle om vrede og irritation.

Kropsterapi
Med kropsterapi kan jeg løsne spænd omkring ben, fødder og lænd med dybdegående og pulserende massage samt akupressurtryk. Jeg laver forskellige stræk, for at skabe plads i lænden, hvis nerveforsyning hænger sammen med fødderne.
Jeg guider dig i din vejrtrækning, så du bliver helt afslappet, og kan give slip på de spændinger der er.

Zoneterapi
Med zoneterapi kan man også løsne spændinger i ben, lænd og fødder. Zoneterapi er tryk og massage under og på fødderne. Der arbejdes med specifikke punkter der stimulerer organer og indre energibaner. Med zoneterapi vil jeg bl.a. arbejde med at løsne alle knogler i fødderne, og løsne muskler og nerver i ben og lænd, via fødderne.

Øreakupunktur
Øreakupunktur er nåle der sættes på specifikke punkter på ørerne. Herved kan man stimulere og mindske smerter i fødderne. Man kan også arbejde med inflammation den vej.

Kontakt
Lider du af ømme fødder eller hælspore, så bestil tid til behandling her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 71707959, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig. Eller du kan sende en e-mail på norling@rest-room.dk.

Vil du vide mere?

Ring på: 71 70 79 59

Send os en mail

Anmeldelser

"Jeg har flere gange haft den glæde at få Kropsterapi hos Rest-Room by Norling. Jannie er virkelig professionel og brand dygtig. Sidste gang, fik jeg behandling var efter et biluheld, hvor min nakke havde fået et skub og var virkelig øm og stiv. Jannie fik løsnet nakken og jeg er helt uden smerter nu. Det er en fornøjelse at besøge Rest-Room by Norling, hvor der altid er smil og dejlig stemning. Det er helt sikkert et sted jeg kommer tilbage til igen og igen."

Tina Lykke

★★★★★

"Hos Jannie får man altid behandling i verdens klasse! Jeg har efterhånden prøvet det meste, men det eneste som har hjulpet mig er mine behandlinger hos Jannie. Herudover får man altid nærværende og smilende behandler i en dejlig atmosfære. Jeg giver hende mine varmeste anbefaler."

Camilla Mose

★★★★★

"45 minutters kropsterapi efterfulgt af 45 minutters zoneterapi i lækre omgivelser, udført professionelt og med omsorg og service i top. Jeg oplevede en tilgang til behandlingen af kroppen som en helhed, uden ubehagelige smerter men dybdegående og med fokus på de årsager og sammenhænge der ligger bagved de symptomer man oplever i hverdagen. Tusind tak Jannie for en skøn oplevelse. Balsam for både krop og sjæl. Kan kun anbefales."

Heidi Guiderdoni

★★★★★