Kroppen snakker – sygdom

Kroppen har været stresset for længe

Når du oplever sygdom, har din krop været stresset for længe og dit immunforsvar er dermed sat på prøve. Stress er mange ting i denne forbindelse. Der er den helt gængse stress, hvor vi har for meget om ørerne. Så er der kemisk stress af kroppen, hvor vi simpelthen bliver syge af det medicin vi får, eller måske sølvplomber i tænderne. Psykisk stress, hvor følelserne er i klemme, bekymringer, sorg, vrede eller lignende. Til sidst nok den slags stress som rigtig mange kroppe bukker under for, nemlig vores kost og livsstil. Vores kost er som den benzin vi fylder på bilen. Som bekendt kører bilen ikke, hvis ikke vi fylder det rigtige på. Det gør vores krop heller ikke. Vores krop kører som regel bare lidt længere på literen inden den for alvor siger stop og der opstår sygdom.

Eksempler på sygdomme

En sygdom som diabetes II ved vi opstår af forkert livsstil. Højt blodtryk kan også være betinget af både kost og daglig stress. Blodtryksmedicin kan give væske i benene. Det kan også være, at du ofte lider af halsbetændelse. Betændelsestilstande i kroppen kan handle om at du er vred, ked af det, noget er betændt. Når vi taler hals, er det ofte noget man ikke får sagt, eller får sagt fra. Samtidig er halsen bindeled mellem hoved og krop, og måske er det svært for dig at komme ned og mærke kroppen. Noget er betændt i den forbindelse. Ligesom du kan få en klump i halsen, når du er stresset. Du har fået lavet en blokering mellem hovedet og kroppen.

Hvad kroppen fortæller om sygdom

Om du så får diabetes II, højt blodtryk, væske i benene, halsbetændelse eller en klump i halsen, så prøver kroppen af fortælle dig noget. Noget skal ændres, du skal til at tage ansvar for at få det bedre (hvis du vil). Få jagtet din sygdom væk eller bare få formindsket symptomerne.

Jeg hører tit at klienter siger ”jamen det er arveligt, min far har også diabetes”. Det er rigtigt at vi har arvelige belæg for nogle sygdomme, men det er jo ikke ensbetydende med at vi skal fodre sygdommen. Dvs. hvis du har diabetes i familien bør du nok endnu mere tænke over din livsstil. Det er ingen undskyldning at det er arveligt, tvært imod. Du kan gøre noget ved det.

Træk vejret og find ud af hvad du kan gøre for at få det bedre

Som de fleste snart ved så sidder immunforsvaret i tarmene. Så uanset hvad du fejler, så er kosten umådelig vigtig, og livsstilen i det hele taget. En god vejrtrækning giver næring til vores celler. Lav dig selv nogle rutiner, hvor du lige tager 3 dybe vejrtrækninger.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere er du altid velkommen til at kontakte mig på e-mail: norling@rest-room.dk eller på telefon 71 70 79 59.

Du er selvfølgelig også velkommen til at bestille tid til behandling på https://norling.onlinebooq.dk/

Adresse

Rest-Room by Norling

Øresundsvej 124

2300 København S

Åbningstider

Mandag11.00 - 17.00
Tirsdag09:00 - 16:00
Onsdag09:00 - 16:00
Torsdag09:00 - 17:00
Fredag09:00 - 16:00

Find vej til klinikken

×

Menu

Book tid

Ring op

Kontakt

Find vej