SOCIAL OG STRESS

Det er svært at være social i disse tider hvor næsten alt er lukket, og vi kun må se et begrænset antal mennesker, er der rigtig mange der er lidt triste. Det gør noget ved os, ikke at være en del af noget socialt, ikke at være en del af et sammenhold.

FLOKDYR ER SOCIALE

Vi mennesker er flokdyr. Vi har brug for nogen at spejle os i, eller gøre det samme som. F.eks. hvis man sidder og ser et teaterstykke. Nogen begynder at klappe, og så klapper alle. Det kan være en der går over for rødt, hvorefter flere går efter eller i hvert fald lige overvejer det. Vi har brug for at være en del af flokken.

STRESS OG IMMUNFORSVAR

Er vi ikke en del af flokken, kan vi faktisk blive stressede. Stress sætter sig i kroppen. Det kan være hovedpine, uoplagthed, træthed, ked af det, nedsat immunforsvar – hvilket vi slet ikke ønsker i disse tider. Det kan også være smerter i muskler og led.

HVAD KAN DU GØRE VED DET?

Snak, grin, gå tur!

Sig det højt – sig at du keder dig, at du føler dig ensom, er ked af det eller hvordan du nu har det. Mange kan have tendens til at holde det for sig selv. Tror måske at alle andre har det fint, eller også har de i hvert fald nogen de kan se. Men hvad nu hvis andre har det som dig? Hvorfor ikke lige tage telefonen og ring op, få snakket, grinet og måske beklage dig lidt over situationen. Det giver luft for alle. Måske skal du spørge om vedkommende vil gå en tur. Alle har også godt af frisk luft og lidt motion.

RING BARE

Det kan kræve lidt mod at ringe op til en anden. Efterhånden bliver det mere og mere sjældent vi ringer. Det er nemmere lige at sende en besked eller skrive en mail, men det er ikke det samme. Få talt sammen – evt. på en gåtur, hvis det er muligt.

BESTIL TID TIL BEHANDLING ALLEREDE NU

Jeg glæder mig til at blive rigtig social igen, og ikke mindst at kunne starte arbejde, og møde alle jer skønne klienter igen.
Du kan allerede nu bestille tid til behandling på https://norling.onlinebooq.dk/ Jeg er sikker på at der bliver rift om tiderne, så snart vi må åbne igen.