KROPPEN SNAKKER – SYMPTOMER

SYMPTOMER NÅR DU OVERSKRIDER DINE GRÆNSER

Når du får diverse symptomer, snakker kroppen. Den fortæller dig at der er noget du måske har overhørt, eller nogle grænser hos dig selv du har overskredet. Det kan være, at du ikke lige har fået sagt fra i en given situation, eller bekymringer om noget du skal sige.

EKSEMPLER PÅ KROPPENS SYMPTOMER

Et eksempel kan være, at du får ørepine eller mister hørelsen kortvarigt. Hvad er det du ikke vil høre? Måske har du hørt på noget i længere tid, som du ikke vil høre, og hvor du ikke får sagt fra. Dine grænser er overskredet, men du har svært ved at udtrykke det. Det kan også være, at du skal til et vigtigt møde hvor du skal sige noget svært, og så pludselig forsvinder stemmen. Det oplevede jeg selv, da jeg skulle sige mit tidligere job op. Underlig fornemmelse lige pludselig ikke at kunne sige noget. Men det var også virkelig svært for mig, så det giver så god mening.

Bekymringer kan give symptomer. Hvis du f.eks. står over for at skulle sige noget der er svært, kan et symptom være at du får en knude i maven, hjertebanken eller hvis du skal sige noget spændende kan det være du får sommerfugle i maven.

Kroppen snakker ofte til dig med symptomer, både når der er noget positivt, men ikke mindst hvis der er noget du bekymrer dig over. Om det så er bevidst eller ubevidst. Kroppen snakker på alle måder. Du er måske allerede nu kommet i tanker om nogle eksempler fra dig selv, hvor din krop har givet lyd fra sig. Øv dig i at høre efter hvad den siger til dig.

FIND RO TIL AT LYTTE

Roen til at lytte efter hvad kroppen prøver at fortælle dig, får du bl.a. ved den gode vejrtrækning. Lav dig selv nogle rutiner – gerne flere gange om dagen, hvor du lige tager 3 dybe vejrtrækninger. Helt ned i maven og helt op i brystet.

Jeg synes det er virkelig interessant at finde ud af hvad kroppen prøver at fortælle, både hos mig selv og ikke mindst hos mine klienter. Måske kan det også blive interessant for dig, selv at kunne gennemskue din krops signaler. Min erfaring er i hvert fald, at så snart jeg bliver bevidst om mine symptomer, så forsvinder de hurtigt igen. Det samme oplever jeg hos mine klienter.

KONTAKT

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere er du altid velkommen til at kontakte mig på e-mail: norling@rest-room.dk eller på telefon 71 70 79 59.

Du er selvfølgelig også velkommen til at booke tid til behandling på https://norling.onlinebooq.dk/