DISKUSPROLAPS OG SPINALSTENOSE

UDSNIT FRA MIN DAGBOG 7

En mand på 50 år kom til kropsterapi i min klinik første gang for 3 uger siden. Der havde han i 5-6 uger mærket snurren og smerter ned i det ene ben (læg og fod). Han kunne på det tidspunkt kun stå oprejst 2-3 minutter ad gangen uden smerter. En scanning viste diskusprolaps i lænden og begyndende spinalstenose (forsnævring af rygmarvskanalen).

DISKUSPROLAPS

Ved nylig diskusprolaps i lænden skal man være lidt påpasselig med hvilken behandling man giver. Som min klient havde det på det tidspunkt, måtte jeg være meget påpasselig. Jeg arbejdede derfor ikke meget direkte i lænden til at starte med.

Som jeg altid gør, gik jeg hele kroppen igennem for at finde de spændte områder og sammenhænge med smerterne. Her var overkroppen meget spændt, så det var der jeg lagde mine kræfter. Først da øvre og midt ryg var afspændt og vejrtrækningen var i ro, kunne jeg arbejde med lænden.

NERVEREFLEKSOLOGI

Til at arbejde indirekte med lænden bruger jeg både lidt Zoneterapi og Nerverefleksologi. Med Nerverefleksologi gives der impulser direkte til nervesystemet, og med den metode kan jeg  give en meget præcis behandling, der er effektivt smertereducerende.

Herefter fortsætter jeg arbejdet med lænden med Kropsterapi. I dette tilfælde brugte jeg også øreakupunktur.

GLAD MAND OG GOD VIN

Der blev brugt flere metoder fra værktøjskassen, og det gav pote. Allerede efter 2. behandling var der klar bedring. I denne uge efter 4. behandling havde jeg en rigtig glad mand på briksen, der ikke havde haft særlig mange symptomer de sidste 10 dage.

Så var jeg sørme også så heldig, at få en dejlig flaske vin. Det er så skønt, når man virkelig har gjort en forskel.

PSYKE OG LÆNDERYGGEN

Problemer i lænden hænger ofte sammen med usikkerhed, for store forventninger til sig selv, angsten for at miste eller blive svigtet.

Alle bekymringer sætter sig i kroppen på den ene eller anden måde. Når vi har smerter, spænder vi op i kroppen flere steder, og ikke kun hvor skavanken er. Det er lige nøjagtig det jeg har øje for, som Kropsterapeut. Det er derfor vigtigt, at afspænde hele kroppen, og når kroppens spænd bliver løsnet, letter det også psyken.

Hvis du vil høre mere om reducering af smerter som følge af diskusprolaps og spinalstenose, og min behandling, så bestil tid på https://norling.onlinebooq.dk/ eller ring eller skriv. Tlf.: 71707959 Email: norling@rest-room.dk

Tags: diskusprolaps