BALSAM FOR KROP OG SJÆL

UDTALELSER FRA KLIENTER

”Balsam for krop og sjæl” var en udtalelse fra en af mine klienter for nylig. Jeg hører også ofte ”super følelse og lethed i kroppen”. Flere andre har nævnt ”en fantastisk behandling”, ”bedre livskvalitet og større kropsbevidsthed” og ikke mindst følelsen af, at nå ind til kernen i, hvad det er der giver udfordringerne.

ÅRSAGEN TIL VORES SKAVANKER

Det er lige nøjagtig det en behandling handler om – at nå ind til kernen. Skabe bevidsthed i kroppen og sindet om hvilke mønstre vi har.

Bliver man ved med, at have de samme skavanker, så er der en dybere årsag til det. Om det er noget rent fysisk eller psykisk, det er forskelligt. Men hemligheden er, at der rigtig ofte ligger noget psykisk bag vores udfordringer. Om det så er skulderen der gør ondt, fordi den måske er trukket let ind foran kroppen, for at beskytte os selv, eller knæet der giver problemer, fordi vi måske har svært ved at finde fodfæste. Det kan f.eks. også være muskler og led der er ømme, måske fordi vi spiser forkert.

OPLEV EN FORSKEL

Det er min fineste opgave, at fornemme den person/krop jeg har på briksen. Ofte har vi en dialog, om hvad der foregår i livet. Men ikke alle har lyst til at fortælle, og det har jeg stor respekt for. For nogle kan det stadig give en kæmpe forskel (også for sindet), at få løsnet spændinger i kroppen. Vi er alle forskellige, og min tilgang er professionel og tilpasset den enkelte. Det er nøjagtig det jeg brænder for – at gøre en forskel for den enkelte, uanset hvem man er, og hvilken tilgang man har til livet. Jeg gør alt hvad jeg kan for, at motivere til en bedre livskvalitet, men husk, at det er dit valg. Du bestemmer om du vil ændre dine mønstre.

Når spændinger i kroppen får lov at give slip, og sindet bliver lettet samt får lidt at arbejde med, så er det vi får en fantastisk følelse og lethed i kroppen. Balsam for krop og sjæl!

Kig forbi Rest-Room by Norling i mine dejlige omgivelser i Kastrup. Book tid til enten kropsterapizoneterapi eller en kombibehandling allerede nu på https://norling.onlinebooq.dk/