OPNÅ BALANCE OG VELVÆRE GENNEM KROPSTERAPI

Kropsterapi kan skabe balance i din krop, og bidrage til dit generelle velvære. Kropsterapi er en holistisk behandlingsform, der fokuserer på forbindelsen mellem krop og sind samt kroppens sammenhænge på kryds og tværs.

Måske kender du det med f.eks. at få hovedpine, når du har for meget om ørerne, få en klump i halsen hvis du bliver ked af det, eller ikke får sagt det der skal siges osv. Det kan også være at du har prøvet at have ondt i skulderen i månedsvis, og lavet alverdens øvelser med skulderen. Men hvad nu hvis det er i den modsatte hofte der sidder et spænd? Kroppens bindevæv kører på tværs af kroppen, og ofte er det et andet sted end der hvor vi mærker smerten, der er spændt. Så først når hoften bliver løsnet, er der plads til at skulderen kan give slip og smerten kan forsvinde.

Hvad er Kropsterapi?

Kropsterapi er en slags dybdegående massage. Hele kroppen behandles med tryk, pulsering og stræk. Der arbejdes også med vejrtrækning og samtale. Med kropsterapi kan man identificere hvor spændingen er opstået og løsne denne. Din kropsbevidsthed forbedres og balancen bliver genoprettet. Behandlingen er uden olie, og du ligger lunt og godt med et tæppe over dig på en briks under hele sessionen.

Fordele ved Kropsterapi

Stressreduktion: Kropsterapi hjælper med at lindre fysisk og følelsesmæssig stress ved at frigive spændinger og fremme afslapning.

Smertelindring: Der anvendes teknikker, der kan lindre muskelspændinger og reducere smerter.

Forbedret kropsbevidsthed: Du lærer at lytte bedre til din krop, hvilket fører til en dybere forståelse af sind og krop.

Øget energi og vitalitet: Ved at løsne blokeringer og forbedre energistrømmen kan kropsterapi bidrage til øget vitalitet, energi og livsglæde.

Kontakt

Du kan allerede nu booke tid online eller læse mere om kropsterapi og mig her. Du er også altid velkommen til at ringe på 71707959 eller skrive en mail på norling@rest-room.dk, hvis du har spørgsmål.