HVEM KAN HAVE GLÆDE AF KROPSTERAPI?

Mange mennesker oplever at have ondt i kroppen, men affærdiger smerten fordi de ikke ved, hvem de skal kontakte for at få hjælp. Med det store udbud af behandlingsteknikker der i dag findes, kan det nemlig være svært at afgøre, hvilken der vil have den største effekt på kroppen i den individuelle situation.

Skal man opsøge en kiropraktor, en fysioterapeut, en massør, en kropsterapeut eller noget helt andet? Som uddannet kropsterapeut vil jeg selvfølgelig anbefale kropsterapi som behandlingsform, og i dette indlæg vil jeg derfor uddybe alle de situationer, hvor kroppen kan have glæde af kropsterapi.

TIL DIG DER ØNSKER EN HELHEDSBEHANDLING  

Når vi har ondt et sted i kroppen, fx i skuldrene, er genen højst sandsynligt ikke kun afgrænset til skuldrene, men hænger sammen med, og påvirker, hele resten af kroppen. Derfor er det hensigtsmæssigt at vælge en behandlingsform, der betragter kroppen som en helhed og behandler den derefter.

Når jeg arbejder med kropsterapi i min klinik i København, løsner jeg op for de spændinger, der er i hele kroppen. Jeg behandler altså ikke kun den skulder du har ondt i, men finder via behandlingen frem til de steder hvor smerten har spredt sig fra – og til. Ved hjælp af dybdegående massage, zonetryk, akupressur, stræk og meget mere hjælper jeg kroppen med at løsne op og helbrede sig selv – helt naturligt og uden lægemidler.

DØJER DU MED EN AF EN AF DISSE LIDELSER?

Kropsterapi er altså for folk, der ønsker en holistisk behandling, der på naturlig vis løsner op for spændinger og ubehag i kroppen. Mere konkret kan kropsterapi have en positiv effekt på bl.a. ryg-, nakke- og lændesmerter, hovedpine og migræne, generel uro i kroppen samt søvnløshed. Døjer du med en af ovenstående lidelser, vil kropsterapien tilbyde en behagelig og individuel behandling, der tager udgangspunkt i din krop og dennes behov.   

KROPSTERAPI ER ALTSÅ FOR DIG DER:

  • Har ondt i kroppen
  • Ønsker en helhedsbehandling af kroppen
  • Ønsker en naturlig behandling, der foregår på kroppens egne præmisser

Har du spørgsmål, kan du kontakte mig på telefon 71 70 79 59, og ellers er du velkommen til at bestille tid til kropsterapi i min klinik i Kastrup. Jeg ser frem til at møde dig.