HJERTEBANKEN

Kroppen siger stop med fysiske symptomer

Hjertebanken er et af de symptomer kroppen kan reagere med når den er ved at have fået nok. Ofte er det kroppens signaler der får os til at stoppe op, og først der vi indser at noget er galt.

Kroppen kan reagere med forskellige fysiske symptomer, så som hovedpine, ondt i maven, hjertebanken, svimmelhed, vejrtrækningsbesvær, muskelsmerter og meget andet. Man kan også opleve træthed, koncentrationsbesvær, søvnbesvær, blive irritabel osv.. Som regel ved man godt at der f.eks. er ved at være lidt for meget at se til, men har mange undskyldninger for ikke at tage sig af det. Først når kroppen begynder at reagere rent fysisk sker der noget. Mange bliver bange, når kroppen reagerer.

Tak kroppen for opmærksomheden

I virkeligheden skal vi takke kroppen for at gøre opmærksom på sig selv, så har vi muligheden for at gøre noget ved situationen og få det godt igen. Ofte er vi længe om at indse at vi er overbelastede. Stress/overbelastning kan opstå af mange ting. Det kan f.eks. være for stort arbejdspres, uro i familien, medicin/vacciner, hormonelle problemer (hos kvinder) osv.

Løsningen kan være kropsterapi

Vil du have det godt igen, kan næste skridt være kropsterapi. En belastet krop har godt af at blive løsnet. Bare det, kan gøre at man giver slip på både symptomer og evt. mentale udfordringer.

Under behandlingen vil vi tale om hvad der rør sig, og jeg vil forsøge at gøre dig bevidst om dine mønstre og reaktioner samt give dig værktøjer til at håndtere disse.

Bevidsthed er første skridt til forandring!

Husk at kun du kan lave en forandring. Jeg hjælper og støtter dig gerne.

Tag et pusterum

Få et pusterum og bestil tid til kropsterapi eller måske en kombibehandling, som består af både krops- og zoneterapi, allerede nu. Du kan booke online på https://norling.onlinebooq.dk/.