HAR DU SPÆNDINGER I NAKKE OG LÆND?

Spændinger i nakke og lænd handler ofte om en stresset krop
Stress er en af de største skurke, når det kommer til spændinger i kroppen, især i nakken og lænden. Når vi føler os pressede, aktiveres vores kamp, frys eller flugt respons, hvilket resulterer i en række fysiske reaktioner, herunder spændinger i musklerne.
Men hvorfor sætter stivhed i nakken sig også i lænden? Det skyldes bl.a., at vores krop hænger sammen på kryds og tværs. Når musklerne i nakken er spændte og vi har smerter, spænder vi op i hele kroppen. Det er svært at være spændt i nakken og afslappet i lænden og omvendt. 

Psykens betydning for nakke og lænd
Når nakken er spændt, så er det måske fordi du går og bidder tænderne sammen. Tager dig sammen, er måske vred og indestængt og/eller får ikke sagt det du gerne vil. 

Når lænden bliver spændt, så kan det handle om at spænde ballerne sammen – tage sig sammen. Usikkerhed og frygt er også forbundet med lænden. 

Hvordan kropsterapi og zoneterapi kan gøre en forskel
Kropsterapi og zoneterapi er begge effektive metoder til at lindre spændinger, genoprette balance og fleksibilitet og ro i kroppen.
Kropsterapi fokuserer via kroppen på at løsne de spændte muskler med dybdegående massage, pulsering, aktivering af triggerpunkter, strækøvelser og dyb vejrtrækning.
Zoneterapi arbejder med zoner og punkter på og under fødderne, der svarer til forskellige dele af kroppen. Ved at stimulere disse zoner kan zoneterapi afhjælpe og lindre spændinger, berolige nervesystemet og skabe balance.

Få løst dine nakke- og lændeproblemer hos Rest-Room by Norling
Jeg tilbyder en holistisk tilgang til kroppen og psyken. Jeg kombinerer gerne kropsterapi og zoneterapi for at give dig den ultimative behandling. Dertil giver jeg ind imellem også nerverefleksologi, som løser nerveudløste problemer, og øreakupunktur, som både kan skabe ro i kroppen og lindre spændinger.
Vi taler sammen undervejs om hvad der sker i din krop, og i øvrigt i livet. Kroppen fortæller en masse, og du skal lære at lytte bedre til den, så du undgår at smerter og spændinger sætter en stopper for din hverdag.

Kontakt
Giv dig selv en pause fra hverdagens stress og få løsnet dine spændinger. Jeg anbefaler en kombibehandling – book tid hos Rest-Room by Norling her