EN UNIK BEHANDLING!

HVAD ER DET JEG KAN?

Jeg bliver af og til spurgt ”hvad er det du kan”? Jeg kan give dig en helt unik behandling. Jeg kan give kropsterapi – en dybdegående massage med brug af en masse forskellige teknikker. Jeg bruger f.eks. nogle akupressurtryk, pulserer kroppen, laver lidt stræk osv. Jeg kan også give zoneterapi, hvor jeg blidt trykker og masserer nogle punkter og zoner under fødderne.

Som et supplement til kropsterapi og zoneterapi, arbejder jeg med nerverne via nerverefleksiologi, som er lidt fastere og vedvarende tryk under og ovenpå fødderne. Ligesom jeg også bruger lidt øreakupunktur, som er nåle der bliver sat på ørerne under en behandling. Efter endt behandling bruger jeg nogle gange små magnetkugler. De bliver sat på ørerne med et lille plaster.

HVAD KAN JEG MERE?

Jeg kan kombinere kropsterapi og zoneterapi, så der aldrig er to behandlinger hos mig der er ens. Jeg tilrettelægger behandlingen til den enkelte klient, og vurderer i hver behandling, hvad der er den bedste løsning for klienten. Vi er alle forskellige, og har derfor også forskellige behov.

Jeg gør meget ud af, at have tid til mine klienter, være nærværende, og lytte til hvad de har brug for. Nogle har mere brug for samtale, som også er en del af behandlingen. Ret hurtigt har jeg en ide om, hvor vi skal starte. Løbende vurderer jeg, hvad der skal til for at det bliver den bedste behandling for lige netop den der ligger på briksen. Arbejdet med kroppen går i det store hele ud på, at klienten bliver bevidst om sine mønstre, og bliver guidet i hvad de selv kan gøre. Jeg oplever rigtig mange klienter, der får en ”aha”-oplevelse, når de er her.

Nogle gange, er det ganske få ting man selv kan ændre, for at få det meget bedre, og andre gange skal der lidt mere arbejde til.

Kombinationen af flere forskellige metoder og nærvær, er lige nøjagtig det, der gør det til en UNIK BEHANDLING, der er skræddersyet til den enkelte.

HVAD KAN BEHANDLINGEN ELLERS?

Behandlingen vil både være afslappende, beroligende og lindrende, og desuden med til at skabe fornyet energi og velvære i dagligdagen.

En behandling mindsker smerter og gener, styrker musklernes bevægelighed og bidrager til en øget udskillelse af affaldsstoffer. Det gælder både kroppens fysiske smerter og psykiske udfordringer, men også fordøjelsesproblemer, hovedpine, allergi, uro i arme eller ben osv.

I virkeligheden er behandlingen blot et skub til kroppen, så den selv finder tilbage på rette spor.

Vil du prøve en behandling, så kan der bookes tid på https://norling.onlinebooq.dk. Du er selvfølgelig også velkommen til, at kontakte mig, og høre hvad jeg kan gøre for dig.