FRUSTRATION OG TAKNEMMELIGHED

LIDT TANKER HER FRA EN GRÅ MANDAG

Lige i dag er jeg ramt af frustration over vores situation. Frustration over ikke at lave det jeg elsker. Mere end 3 måneder er gået nu uden at kunne arbejde. Frustration over ikke at kunne gøre en forskel, når jeg ved hvor mange der har brug for det. Frustration over ikke at kunne bruge mine fine lokaler, ikke at se mine kollegaer og ikke at have en ”normal” hverdag.

Til gengæld er det også her jeg bliver ”ramt” af taknemmelighed. Taknemmelig for, at jeg har mit drømmejob, og virkelig mærker savnet nu. Taknemmelighed for alle de klienter der både ringer og skriver, og ikke mindst booker tider fremadrettet. Der er lys forude, og jeg har noget at lave når vi får lov at åbne igen. Det betyder virkelig noget at mærke man er savnet.

Der er med garanti mange af jer derude der kan genkende lignende frustrationer i denne tid. Prøv at vende det om. Er der en frustration, så er der også en glæde eller måske endda taknemmelighed. Der er noget vi savner eller måske mangler.

En dag som i dag, kunne jeg vælge at blive i ”offer-rollen”, at have ondt af mig selv, skyde skylden på alle andre osv. osv.. Energien bliver bare for tung, og den grå mandag bliver endnu mere grå. For mig hjalp det at skrive det ned. Pludselig kunne jeg se hvad min frustration egentlig handler om. Jeg savner mine klienter, jeg savner at arbejde, jeg savner min hverdag.

Jeg kan ikke gøre noget ved det lige nu, andet end at sole mig i min taknemmelighed for det der venter lige om hjørnet. I skrivende stund er jeg stadig i tvivl om vi overhovedet får lov at åbne den 6/4-21. Men hvad jeg ikke er i tvivl om er, at JEG GLÆDER MIG meget til at komme tilbage og at JEG SAVNER JER!

Hov, der var vist lige en solstråle der ramte mig 😎 Tag en god dag derude, både i dag, i morgen og i overmorgen, og husk at dyrke glæden frem for frustrationen.