VÅGNER DU OM NATTEN

….MED URO I BENENE, eller har du svært ved at falde i søvn pga. uro. Rigtig mange mennesker oplever uro i benene. Ofte kan det bare være det, at sætte sig i sofaen der skaber uro. Følelsen af, at man er nødt til at rejse sig igen, gå rundt, ryste benene osv., men stadig ikke kan finde ro.

LÆNDEN

Tit er det i lænden/ballen eller i lysken der sidder noget i klemme. Nogle har også ondt i lænden eller hofter, men langt fra alle. Vores psoas-muskel er ofte i spil, når der er problemer i lænd, baller og lyske. Musklen udspringer omme i lænden fra de nederste ribben, og kører ned gennem bækkenet og lysken, for at slutte på indersiden af lårbensknoglen. Hvis denne muskel er overspændt, kan den klemme på nerverne. Bl.a. også Ischias-nerven, og lige netop det kan give uro og snurren i benene.

MIN ERFARING

Jeg har ofte klienter i klinikken der klager over uro i benene. Mange har haft det sådan i årevis, spiser piller og bliver mere og mere frustrerede over at de ikke kan finde ro.
Men sådan behøver det ikke at være. Min erfaring med Kropsterapi er, at man sagtens kan komme problemet mere eller mindre til livs. Allerede efter første behandling har mine klienter udtalt, at de mærker en forbedring.

BEHANDLINGEN

Hele kroppen behandles, men selvfølgelig med fokus på lænd, baller og lyske. Jeg pulserer og masserer kroppen for at sætte gang i lymfesystem og kredsløb, og fjerne de blokeringer der måtte være. Herudover laver jeg diverse stræk for lænd, lyske og baller. Jeg sørger også for at løsne bindevævet godt via massage.
Alt dette foregår på en briks, hvor du ligger under et dejlig blødt tæppe gennem hele behandlingen. En behandling varer ca. 55 min.

REST-ROOM BY NORLING

Har du lyst til, at prøve en behandling og se hvad jeg kan gøre for dig, kan du bestille tid på https://norling.onlinebooq.dk og i øvrig læse mere om Kropsterapi på https://rest-room.dk/kropsterapi/. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive eller ringe til mig