ISCHIASPROBLEMER

Jeg har rigtig mange klienter der kommer med ischiasproblemer, og det har jeg god erfaring med, at afhjælpe.

HVILKE SYMPTOMER KAN ISCHIASPROBLEMER GIVE?

Ischiasproblemer kan vise sig på flere forskellige måder bl.a. som:

  • Smerter i lænden
  • Smerter i balden
  • Strålende smerter ned i benet – evt. til foden
  • Uro/snurren i benet – evt. til foden
  • Følelsesforstyrrelser i benet – evt. til foden

Ischiasnerven er den største bennerve, der udspringer fra de nederste lændehvirvler og korsben. Nerven samler sig dybt inde i balden. En afklemt ischiasnerve, kan være meget smerterfuldt. Nogle mærker konstante smerter, og andre blot ind imellem.

HVORDAN OPSTÅR ISCHIASPROBLEMER?

Der kan være mange årsager til, at man får problemer med ischiasnerven. Nerven kan f.eks. blive afklemt, hvis lænden er låst eller hvis man har en spændt piriformismuskel. Piriformis er en bækkenmuskel, der ofte bliver ”irriteret” ved siddende stilling. Eksempelvis i en bil, hvor hoften er bøjet, og benene forholdsvist strakt. Skævhed i bækkenet, diskusprolaps eller slidgigt kan også være nogle af årsagerne til ischiasproblemer.

HVAD KAN JEG SÅ GØRE VED ISCHIASPROBLEMER?

Hvis du har symptomer på en fastklemt ischiasnerve, vil jeg anbefale behandling med kropsterapi. Jeg vil med pulsering, akupressurtryk og stræk arbejde på at give plads til nerven. Dertil bruger jeg nerverefleksologi, hvor jeg kan stimulere nerven direkte. Jeg arbejder med nerverefleksologi på fødderne. Der kan jeg også få fat i piriformis, hvis den er i spil. Jeg giver som regel også en enkelt øvelse eller to, der kan laves derhjemme, når man har smerter/uro.

Det er meget forskelligt hvor mange behandlinger der skal til for, at løse problemet. Det afhænger ofte af hvor længe du har gået med symptomerne. Men allerede efter første behandling vil du mærke en ændring. Som regel skal der 3-4 behandlinger til.

KROP OG PSYKE

Årsagen til at problemerne opstår, kan hænge sammen med psyken. Vi kender jo alle sammen talemåden ”klem balderne sammen”. Måske har du situationer hver dag, hvor du skal tage dig sammen, og klemmer balderne sammen. Måske presser du dig selv for meget, eller har for høje krav til dig selv.

Lændeproblemer kan generelt handle om usikkerhed, angst for at blive svigtet eller bekymringer om økonomien.

KONTAKT

Er du i tvivl om, at jeg kan gøre noget for dig, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 7170 7959 eller på mail – norling@rest-room.dk

Du kan også bestille tid til behandling på online – https://norling.onlinebooq.dk

Tags: iskiasondt i lændondt i ryguro i benene.