SYMPTOMER VENDER TILBAGE

Har du overvejet, hvorfor nogle symptomer vender tilbage igen og igen?

Det kan være en skulder der bliver ved med at drille, hold i nakken, gentagne blærebetændelser, halsbetændelser, måske bliver du syg hvert år til jul, eller noget helt andet.

Hvert symptom der bliver ved med, at dukke op, hænger ofte sammen med vores psyke.

ET AF MINE TIDLIGERE MØNSTRE

Jeg havde en gang selv et mønster med mavesmerter og dårlig mave hver gang vi skulle på ferie. Det stod på i årevis, før det gik op for mig, at der måske lå noget psykisk bag.

Jeg fandt ud af, at det var usikkerheden omkring, at skulle et fremmed sted hen, ansvaret for familien, at skulle have styr på noget et sted, som jeg ikke kendte. Mit tema gik på kontrol og ansvarsfølelse.

Da jeg blev opmærksom på det, kunne jeg begynde, at arbejde med det. Det var ikke nemt både, at skulle slippe noget kontrol, og ligge ansvaret et andet sted hen. Men det lykkedes stille og roligt, og nu har jeg ikke de problemer længere.

HVILKE GENTAGNE SYMPTOMER HAR DU?

Oplever du at nogle symptomer vender tilbage, så kan jeg måske hjælpe dig med, at blive bevidst om dine mønstre, og give dig værktøjer til, at bryde mønstret. Det kan både være i kombination med kropsterapi eller zoneterapi, alt efter hvilket symptom du har.

Har du f.eks. gentagne blærebetændelser, vil jeg anbefale zoneterapi, som er rigtig godt til udrensning. Samtidig vil vi tale om, hvad det kan betyde. Det kan handle om, at du ikke får ”pisset” dit territorium af/sat grænser.

Måske har du ofte hold i nakken eller lignende, og der vil jeg anbefale kropsterapi, så du kan få løsnet muskulaturen i området mm.. Her vil vi også tale lidt om hvad der gør, at du får det hold i nakken. Er du mon en ”stivnakke”? Svært ved at se tingene fra andre sider, eller noget helt tredje.

Ofte kombinerer jeg kropsterapi og zoneterapi for, at opnå det bedste resultat for dig.

VIL DU HAVE HJÆLP?

Bestil en tid til kropsterapi eller zoneterapi på Amager, ring eller skriv, så finder vi ud af hvordan jeg kan hjælpe dig. Du kan fange mig på 71707959, norling@rest-room.dk eller bestille tid direkte på https://norling.onlinebooq.dk