SKULDERPROBLEMER

Den seneste tid har ”temaet” i klinikken været nakke- og skulderproblemer. Jeg har både haft besøg af børn og flere voksne, der bl.a. havde problemer med at løfte armen eller ondt i skulderbladet bagpå, ømhed op i nakken og mange mærker også det trækker ned i armen.

OVERGANGSALDER OG SKULDERPROBLEMER

Mange kvinder får skulderproblemer, når de nærmer sig overgangsalderen. Slimhinderne i kroppen bliver tørre, følsomme, og bliver nemmere irriterede. Ofte ser jeg skuldersmerter hos disse kvinder, pga. irriterede slimsække i skulderen.

TELEFON OG IPAD KAN GIVE ONDT I SKULDRENE

Især hos børnene handler smerterne ofte om, at de sidder foroverbøjet over telefon, Ipad eller lignende. Men dette kan også gælde de voksne. Når man samtidig med nakken er bøjet, sidder med armen løftet for, at holde telefon eller Ipad er det, at det kan låse lidt bag skulderbladet, hvilket kan give smerter i skuldre, nakke og arme.

ANDRE ÅRSAGER TIL SKULDERSMERTER

Skuldrene lider også ofte overlast, når vi er stressede. Der har vi tendens til, at trække skuldrene op om ørerne, samtidig med vejrtrækningen bliver koncentreret i brystet. Ofte bruger vi simpelthen skuldrene til at trække vejret, og så kommer de på overarbejde.

Skuldrene kan også være udtryk for, at vi bærer et for stort ansvar. Er skuldrene trukket ind foran kroppen tyder det på, at vi passer på os selv af en eller anden årsag.

BEHANDLING AF SKULDRENE

Til behandling af skuldrene foretrækker jeg Kropsterapi i kombination med Nerverefleksologi. Arbejdet med Nerverefleksologi giver tit øjeblikkelig lindring af skuldersmerter. Med Kropsterapi bliver muskulaturen løsnet godt, ikke kun i skulderen, men også på tværs af kroppen. Ofte oplever jeg, at hvis en skulder er spændt, så er den modsatte lyske også spændt. Derfor er det vigtigt at løsne hele kroppen. Jeg bruger ind i mellem  øreakupunktur til lindring af skuldersmerter, som også er ganske effektivt.

Bestil tid til behandling på https://norling.onlinebooq.dk/ eller ring eller skriv. Tlf.: 71707959 Email: norling@rest-room.dk