BEHANDLING AF POLLENALLERGI

SYMPTOMER PÅ POLLENALLERGI/HØFEBER

Foråret er kommet og pollensæsonen er i gang. Rigtig mange danskere lider af pollenallergi. Er du en af dem? Kender du til symptomer som løbende, røde eller irriterede øjne, løbende næse, nys og kløe? Eller måske har du hoste, problemer med vejrtrækningen, føler dig træt og uoplagt? Symptomerne kan være mange, og kan opleves forskelligt fra person til person.

HVORNÅR STARTER SÆSONEN

Allerede fra februar til maj måned starter pollensæsonen med Hassel, El og Elm. I april og maj er den intense sæson med Birk i gang. Mange birke-allergikere reagerer i øvrigt også på Hassel, El og Elm. Fra maj til august måned starter den noget længere sæson med græspollen. Bynke og Bynkeambrosie afgiver også pollen i en lidt længere periode fra juli til oktober.

BEHANDLING

Zoneterapi er en effektiv behandling mod pollenallergi/høfeber. I mange tilfælde kan man helt fjerne allergisymptomerne, og i nogle tilfælde kan man reducere symptomerne betragteligt. Man skal regne med 3-5 behandlinger. Det er bedst, at starte op med at forebygge allerede inden pollen-sæsonen starter.Jeg kombinerer ofte Zoneterapi og Øre-akupunktur i behandlingen mod pollenallergi/høfeber.

ZONETERAPI OG ØRE-AKUPUNKTUR

Zoneterapi er tryk og massage under og ovenpå fødderne. Alle vores organer, knogler, nerver og lymfer er repræsenteret på fødderne. Ved tryk på de forskellige zoner, kan man opløse eventuelle blokering og dysfunktioner, og få kroppen på rette kurs igen.

Zoneterapi er en behagelig behandlingsform, hvor man også får frigivet stoffet endorfin, som giver en følelse af at være afslappet og velbehag.

Øre-akupunktur er behandling med små sterile nåle, der bliver sat på øret. Ligesom på fødderne, er der punkter på ørerne, der repræsenterer hele kroppen.

Hvis ikke man er så glad for nåle, så har jeg nogle små magnetkugler der sidder på et lille plaster, som man kan sætte på øret i stedet for nåle. Disse er også rigtig gode til børn.

Ofte sætter jeg magnetkugler efter endt behandling. Disse kan sidde på øret i op til en uge, så behandlingen fortsætter, når du går fra klinikken.

BOOKING OG PRISER

Der kan bookes tid online på https://norling.onlinebooq.dk og du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller sende en mail. Du kan læse mere på https://rest-room.dk.

Se priser på hjemmesiden.

Øreakupunktur er gratis i forbindelse med anden behandling.

Jeg glæder mig til, at byde dig velkommen på klinikken i Kastrup på Amager.