STYRK IMMUNFORSVARET

ZONETERAPI OG VITAMINTILSKUD

Vi går vinteren i møde, og dermed sæson for influenza, forkølelse og i år ikke mindst corona-virus. I stedet for at krydse fingre for, at du ikke bliver smittet, kan du selv gøre noget for at opbygge dit immunforsvar.

VITAMINTILSKUD

D Vitamin – styrker dit immunforsvar markant. Herudover er det bl.a. med til at forebygge kræft, leddegigt, sclerose og hjerte-karlidelser. Vi har brug for op mod 100 mcg dagligt. Overdosering er sjælden, men kan ske ved indtagelse langt over 250 mcg. dagligt over længere tid.

C Vitamin – en stærk antioxidant der styrker immunforsvaret kraftigt. Herudover er det bl.a. med til at forebygge kræft, aldring (bindevæv), styrker slimhinder, hud og øjne. Til optimering af immunforsvaret har vi brug for 1000 mg. dagligt. C vitamin er vandopløseligt, og vi vil derfor tisse evt. overskydende C vitamin ud.  

Selen – endnu en antioxidant der styrker immunforsvaret. Herudover forbygger det bl.a. kræft og hjerte-karsygdomme. Vi har brug for 100-200 mcg. dagligt. Overdosering kan ske ved indtagelse af over 400 mcg. dagligt over længere tid.

Fiskeolie – antiinflammatorisk, og styrker herved dit immunforsvar. Herudover forbedrer det hukommelsen og indlæringsevnen. Godt for hjerte-kredsløb. Virker blodfortyndende. Vi har brug for 2000 mg. dagligt.

Probiotika – også kaldet mælkesyrebakterier. Styrker tarmfloraen og dermed immunforsvaret. Masser af undersøgelser viser, at 70% immunforsvaret sidder i tarmene. Herudover forebygger det bl.a. allergi, autoimmune sygdomme, tarmsygdomme osv. 1-2 kapsler dagligt.

KOST OG MOTION

Det er selvfølgelig også vigtigt at få en god og sund kost. Gerne antiinflammatorisk, som bl.a. består af masser af det gode fedt, så som olivenolie, avokado, mandler, kerner osv. Mindsk indtag af sukker, hvidt brød og hvid pasta mv.

Motion er vigtigt for vores immunforsvar – 30 minutters gang dagligt.

ZONETERAPI

Zoneterapi er genialt til at effektivisere dit immunforsvar. Med zoneterapi får du en indvendig rengøring og udrensning af dit system. Fordøjelsen optimeres, lymfesystemet stimuleres til en bedre udrensning, kredsløbet forbedres og din krop får de bedste vilkår for at komme i balance. Med zoneterapi beroliges nervesystemet, endorfinerne aktiveres og du vil få en følelse af velbehag og afslappethed.

ANSVAR

Frem for at gå at være bange for eksempelvis corona-virus, så gør noget selv for at forebygge. Kombinationen af zoneterapi, vitamintilskud, sund kost og motion giver din krop de bedste muligheder for at styrke immunforsvaret og dermed mindske risikoen for at blive syg.

Det er dit ansvar og du kan selv gøre noget for at forebygge.

KONTAKT

Bestil tid til zoneterapi allerede nu hos Rest-Room by Norling. Gør noget godt for din krop!

Husk at Sygeforsikring Danmark giver tilskud til zoneterapi, ligesom alle andre sygeforsikringer også giver tilskud til zoneterapi.

Bestil tid på https://norling.onlinebooq.dk/ eller ring på 71 70 79 59 for at høre mere.