HVAD KROPSTERAPI KAN

JEG ER BLEVET MERE KROPSBEVIDST

I denne uge har jeg haft et par klienter der har sagt ”det er som om, at jeg er blevet meget mere bevidst om min krop”. Det er jo lige det, kropsterapi kan – skabe bevidsthed. Jo mere bevidste vi bliver, des mere får vi taget os selv i mindre hensigtsmæssige mønstre.

SKULDRENE OPPE OM ØRERNE

Kender du f.eks. det at køre af sted på cyklen med skuldrene helt oppe om ørerne? Måske er der lidt modvind eller det er koldt, eller måske er det bare ren og skær vane. Tænk over det næste gang du cykler, slap af i skuldrene. Tag evt. lige et par dybe vejrtrækninger inden du kører af sted. Det kan også være, når du løber, sidder ved computeren eller andet. Ofte kommer vores ”skavanker” af nogle vaner vi har fået lavet os.

Bevidstheden om hvordan vi har det i kroppen er første skridt til at ændre et mønster, som vi sikkert slet ikke har tænkt over før.

BEHANDLING MED KROPSTERAPI

Når jeg behandler med kropsterapi, kommer jeg gennem hele kroppen. Der hvor der er spændinger fører jeg din bevidsthed hen. Med tryk, pulsering, vejrtrækning og evt. stræk. Jeg spørger lidt ind til dine mønstre, og ofte bliver det en aha-oplevelse. Kombinationen af, at vi får løsnet dine spændinger rent fysisk og du samtidig bliver opmærksom på dine mønstre, gør en kæmpe forskel. Kropsterapi er et samarbejde mellem dig og mig. Jeg kan sagtens gøre dig fri for spændinger, men går du tilbage til dine gamle mønstre, vil spændingerne komme igen. Så vi begge skal arbejde for, at du får det godt igen. Du vil sikkert også føle det som en tilfredsstillelse at du selv kan gøre noget for at løse dit problem.

KONTAKT

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere er du altid velkommen til at kontakte mig på e-mail: norling@rest-room.dk eller på telefon 71 70 79 59.

Du er selvfølgelig også velkommen til at booke tid til behandling på https://norling.onlinebooq.dk/