HVAD KAN SKULDERPROBLEMER FORTÆLLE?

Skulderproblemer fortæller

Ofte ses skulderen bare som et fysisk problemområde. Men med kropsterapi arbejder man med at identificere de underliggende årsager til skulderspændinger og smerter. Dette kan indebære følelsesmæssige problematikker, stressfaktorer osv.

Skulderen er et komplekst led, der giver os stor bevægelighed og fleksibilitet. Skulderen er et område, der er modtageligt for spændinger og smerter på grund af vores livsstil. Langvarig siddestilling, stress, følelsesmæssige belastninger og traumer kan alle bidrage til spændinger i skuldrene.

Skulderproblemer kan bl.a. handle om stress, hvor vi trækker skuldrene op om ørerne, tage for stort ansvar på sine skuldre, ligge under for andres forventninger eller måske trække skuldrene ind foran brystet og passe på sig selv/sit hjerte. En frossen skulder, kan handle om at der er noget man holder fast i. Skulderproblemer kan altså være mere end blot fysiske symptomer.

Hvordan foregår behandlingen

En kropsterapeutisk behandling består af forskellige teknikker som dybdegående massage, strækøvelser, nerverefleksbehandling, åndedrætsøvelser og kropsbevidsthedstræning. Ved at blive bragt mere i kontakt med kroppen, kan kropsterapi hjælpe med at frigøre indespærrede spændinger og skabe balance i både krop og sind.

Rest-Room by Norling tilbyder en afslappende atmosfære, med højt til loftet. Vi laver en individuel behandlingsplan, der er skræddersyet lige nøjagtig til dig. Du vil få en dybere forståelse af kroppens signaler, samt lære dine mønstre at kende, så du har en mulighed for at ændre det som evt. giver skulderproblemer. Når vi arbejder med kroppen holistisk, vil du som oftest få et varigt resultat.

Book tid

Book tid online allerede nu. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe, så vi kan få en snak om hvad jeg kan hjælpe dig med – Tlf. 71 70 79 59. Læs mere om kropsterapi på min hjemmeside – Rest-Room.dk