ZONETERAPI HOS REST-ROOM BY NORLING

ZONETERAPI ER IKKE BARE ZONETERAPI

Zoneterapi hos mig er ikke bare zoneterapi med tryk på specifikke punkter. Jeg bruger de værktøjer, jeg finder nødvendigt for at give dig den bedste oplevelse og hjælpe din krop på vej i forhold til din problematik. Om det så er stress, fordøjelsesproblemer, ondt i ryg, skulder eller andet, så finder vi sammen den perfekte løsning til dig.

PSYKEN SPILLER OFTE IND

En zoneterapeutisk behandling hos mig er ofte kombineret med kropsterapi, nerverefleksologi og/eller øreakupunktur.
Herudover taler vi om hvad der kan forårsage dine problematikker. Det kan handle om nogle mønstre du har i din hverdag rent fysisk, men også psyken kan spille en stor rolle i forhold til skavanker.
Jeg går meget ind for at finde årsagen til problemet, frem for at symptombehandle. Det kræver ofte også en indsats af dig som klient.

KORT OM KROPSTERAPI

Kropsterapi er dybdegående og pulserende massage af hele kroppen, med fokus på kropslige sammenhænge, og ikke mindst psykiske sammenhænge.

KORT OM ZONETERAPI

Zoneterapi er tryk og massage under/på fødderne, hvor hele kroppen med organer, muskler, nerver osv. er repræsenteret. Så her arbejdes også med hele kroppen via fødderne.

KORT OM NERVEREFLEKSOLOGI

Nerverefleksologi er statiske tryk under/på fødderne. Der findes over 100 punkter, som repræsenterer alle nerver i hele kroppen. Tryk på et nervepunkt giver ofte øjeblikkelig virkning i kroppen.

KORT OM ØREAKUPUNKTUR

Øreakupunktur er nåle eller plastre med magnetkugler, der bliver sat på specifikke punkter på ørerne. Disse punkter repræsenterer ligeledes hele kroppen.

HOLISTISK ARBEJDE

Jeg arbejder altid holistisk med kroppen med det ene eller andet værktøj, og gerne i kombination.
Hvis jeg hjælper dig hen mod årsagen til din problematik, er du så klar til at arbejde lidt selv også?
Hvis ja, så er du kommet til det rigtige sted.

KONTAKT

Du kan booke tid til behandling på https://norling.onlinebooq.dk/ og så finder vi sammen ud af hvilken behandlingsform vi tager udgangspunkt i når du kommer.
Eller du kan ringe eller skrive, så finder vi på forhånd ud af hvilken behandlingsform der er rigtig for dig.
E-mail: norling@rest-room.dk – Tlf.: 71 70 79 59.